Četvrti dan projekta Designing Dialogue!

U tijeku je četvrti dan projekta Designing Dialogue. Sudionici su do sada raspravljali o temama dijaloga mladih s donositeljima odluka, aktivne participacije mladih te definirali ključne koncepte u okviru procesa donošenja odluka. Istražili su razne metode kako potaknuti uključenost mladih u oblikovanje odluka od njihova interesa, kao temelj za glavni dio projekta – proces dizajniranja modela dijaloga putem kojeg će Grad Sveta Nedelja pokrenuti proces donošenja lokalne strategije djelovanja za mlade.
U neformalnom dijelu programa do sada su se predstavile Hrvatska i Rumunjska tijekom interkulturalnih večera.

Trenutno su u tijeku radionice izrade faza dijaloga, a danas će biti održan i zajednički sastanak s donositeljima odluka u Gradu Sveta Nedelja tijekom kojeg će sudionici razgovarati o poticanju uključenosti mladih. Uslijedit će turistička tura koju organizira Turistička zajednica Grada Sveta Nedelja.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite