Otvorena vrata gradonačelnika

Poštovani sugrađani,

Svakog ponedjeljka u vremenu od 13,00 do 16,30 sati održavaju se Otvorena vrata gradonačelnika kada možete doći na razgovor s gradonačelnikom i njegovim zamjenicima.

S obzirom na veliki interes građana,  nerijetko se događalo da se na sastanak čekalo i preko 2 sata. Kako ne biste voše dugo čekali na sastanak, uveli smo Prijave za sastanak u sklopu Otvorenih vrata gradonačelnika.

U prizemlju Gradske uprave na Porti potrebno je ispuniti obrazac Otvorena vrata gradonačelnika na kojemu je, uz osobne podatke, potrebno upisati i temu odnosno razlog zbog kojeg dolazite, te odabrati ponuđeni termin/vrijeme sastanka.

Tako će građani moći sami odabrati termin sastanka koji im odgovara. Ukoliko niste u mogućnosti doći  osobno ispuniti obrazac, možete sastanak ugovoriti i telefonski na broj 01/ 3335-429.  Time smo uklonili mogućnost nastanka gužvi, kao i dugog vremena čekanja na sastanak s gradonačelnikom.

Prijave za Otvorena vrata gradonačelnika primjenjuju se već od idućeg ponedjeljka 28. siječnja 2019.  godine stoga Vas pozivamo da ispunite obrazac i dogovorite željeni termin sastanka s gradonačelnikom, zamjenicima i stručnim službama ukoliko je potrebno.

Popratni dokumenti

Obrazac-Otvorena-vrata-gradonačelnika.doc
Obrazac - Otvorena vrata gradonačelnikaObrazac-Otvorena-vrata-gradonačelnika.doc (46.6 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite