Adresar i važne informacije za stanovnike, liječnike privatnike, poduzetnike, obrtnike s područja Zagrebačke županije!

U nastavku se nalazi adresar i korisne informacija za stanovnike, liječnike privatnike u mreži javne zdravstvene zaštite, poduzetnike, obrtnike s područja Zagrebačke županije. Napominjemo da GRAD ZAGREB NIJE DIO ZAGREBAČKE ŽUPANIJE. Gradovi Zagrebačke županije su Dugo Selo, Ivanić-Grad, Jastrebarsko, Samobor, Sveta Nedelja, Sveti Ivan Zelina, Velika Gorica, Vrbovec, Zaprešić, a popis 25 općina je dostupan ovdje.

  1. U slučaju simptoma ili sumnje na zarazu koronavirusom
    – TELEFONSKI NAZOVITE prvo svog liječnika opće prakse ili dežurne liječnike i obavijestite ih o svojim simptomima:
    – Dom zdravlja Zagrebačke županije osigurao je izdvojene lokacije za preglede osoba koje imaju sumnju na infekciju COVID-19 u prostorijama Doma zdravlja, u razdoblju od 0-24 sata i to na lokacijama:
  2. Društvo Crvenog križa Zagrebačke županije otvorilo je telefon za pružanje psihosocijalne podrške osobama koje se nalaze u samoizolaciji ili karanteni na području Zagrebačke županije. Nazovite 0994702460
  3. Obavještavamo  doktore u privatnoj praksi u primarnoj zdravstvenoj zaštiti u Mreži javne zdravstvene službe na području Zagrebačke županije, ukoliko ne raspolažu dovoljnim količinama zaštitnih sredstava ili ih ne mogu sami nabavit na tržištu da se za pomoć mogu obratiti Stožeru civilne zaštite Zagrebačke županije, koji će objedinjene zahtjeve proslijediti Stožeru civilne zaštite RH. Molimo da obrazac koji je dostupan ovdjepopunite i dostavite na e-mail adresu: oprema@zagrebacka-zupanija.hr
  4. Obavještavamo veće prijevozničke tvrtke koje imaju mogućnosti i uvjete osigurati karantenu za vozače u svojim prostorima  da obavijest o tome trebaju poslati na e-mail: prijevozcz@mup.hrte na znanje na e-mail: hercek@zagrebacka-zupanija.hr
  5. VAŽNA OBAVIJEST – Molimo sve poduzetnike, obrtnike i ostale zainteresirane osobe koje imaju dodatnih pitanja oko provedbe Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja koju je donio Stožer civilne zaštite RH da svoj upit pošalju na pitanjacz@zagrebaka-zupanija.hr
    Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije NE TUMAČI spomenutu Odluku, ali ćemo u najkraćem roku pokušati doći do svih relevantnih podataka i odgovoriti na sve upite.
  6. Stožer civilne zaštite RH provodi operativne aktivnosti za području Zagrebačke županije prema uputama Stožera civilne zaštite RH. Za sve informacije operativne prirode molim da se e-mail šalje na hercek@zagrebacka-zupanija.hr.
  7. OBAVIJEST STRANKAMA – Radi prevencije širenja korona virusa molimo sve građane da do daljnjeg svu potrebnu komunikaciju sa Zagrebačkom županijom na lokacijama u Zagrebu i ispostavama obavljaju putem emaila, telefonski ili poštom – kontakti su dostupni ovdje.

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite