Izgradnja biciklističke staze između naselja Strmec, Orešje, Bestovje- uvođenje izvođača u posao

 

Dana 14. lipnja 2021. u prostorijama Grada Sveta Nedelja održano je uvođenje u posao izvođača radova, Zajednice ponuditelja: VRANČIĆ obrt za građevinarstvo i prijevoz, Sveta Nedelja i HVAR d.o.o., Samobor, čime je omogućen početak radova na izgradnji biciklističke staze između naselja Strmec, Orešje, Bestovje, koji su na današnji dan i službeno započeli.

Uvođenju izvođača u posao, osim predstavnika Izvođača i Grada Sveta Nedelja (Naručitelja), prisustvovali su predstavnik izvršitelja usluge stručnog nadzora i koordinatora zaštite na radu, tvrtke GEOFUND d.o.o., predstavnik izvršitelja usluge projektantskog nadzora, tvrtke RADIUS PROJEKT d.o.o. kao i predstavnica izvršitelja usluge tehničke pomoći upravljanja projektom, administracije te promidžbe i vidljivosti projekta, tvrtke Maxicon d.o.o..

Cilj projekta je izgradnja i opremanje nove biciklističke staze u dužini 3.360 metara od naselja Strmec preko naselja Orešje do naselja Bestovje. Radovi izgradnje koji će trajati 7 mjeseci obuhvaćaju građevinske radove na izgradnji i opremanju biciklističke staze te radove postavljanja javne rasvjete. Izgradnjom nove biciklističke staze ostvaruje se cilj prometnog povezivanja više naselja unutar Grada Svete Nedelje kako bi se povećala ukupna mobilnost na području Grada i Urbane aglomeracije Zagreb, te samim time veće korištenje alternativnog javnog prijevoza. Nova biciklistička staza omogućit će povezivanje sa postojećim sustavom javnog prijevoza.

Projekt se sufinancira sredstvima Europske unije iz Kohezijskog fonda u skladu sa Ugovorom o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte financirane iz europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020 – Biciklistička staza između naselja Strmec, Orešje, Bestovje (referentni broj ugovora KK. 07.4.2.18.0007.).

Sve informacije o projektu možete pratiti i na našoj web stranici https://grad-svetanedelja.hr

 

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite