OBAVIJEST: PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA – ZATVARANJE CESTE

OBAVIJEST: PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA – ZATVARANJE CESTE

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji Ulice dr. Franje Tuđmana (ŽC 3063) za sav promet ZATVARA  se dio radne dionice navedene ceste kod ulaza u benzinsku postaju – Ljubljanska ulica.  Odluka o zatvaranju na snazi je od 09.07.2018. godine od 09,00 sati i traje do 09.08.2018. godine do 16,00 sati.

Promet će se za to vrijeme preusmjeriti na privremeni obilazni pravac Ul. Kralja Tomislava – Selska cesta (ŽC 3060) – Stara cesta (ŽC 3060) i obrnuto.

Za korisnike javnog prijevoza: autobusno stajalište koje se nalazi ispred naselja Hoto ville privremeno se ukida te se mole korisnici da koriste prvu iduću autobusnu stanicu u smjeru Zagreba.

Podsjetimo, u Ulici dr. Franje Tuđmana, od križanja sa silaska s autoceste do rotora ispred naselja Hoto ville, u tijeku su radovi na izvedbi nogostupa i biciklističke staze s obje strane ceste, rekonstrukciji i postavi novog asfaltnog kolnika, kao i radovi na izmjeni rasvjete odnosno postavljanju nove LED javne rasvjete. Vrijednost investicije iznosi 3,3 milijuna kuna + PDV, a završetak istih je predviđen za kraj mjeseca rujna 2018. godine.

Molimo vozače za razumijevanje!