ODRŽAN SVEČANI PRIJEM POVODOM DODJELE JAVNE NAGRADE MARTINU SINKOVIĆU

ODRŽAN SVEČANI PRIJEM POVODOM DODJELE JAVNE NAGRADE MARTINU SINKOVIĆU

Danas je s početkom u 18,00 sati održan svečani prijem povodom dodjele Javnog priznanja Martinu Sinkoviću. U Gradskoj vijećnici dočekao ga je i primio gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec.

Gradonačelnik Dario Zurovec pozdravio je prisutne i čestitao Martinu Sinkoviću na odličnom uspjehu i postignutim rezultatima koji su zaista impresivni, te mu poželio jednako mnogo uspjeha u daljnjim natjecanjima. Također, dodijelio je Priznanje za izvanredan uspjeh za osvojeno 1. mjesto na svjetskom prvenstvu u dvojcu bez korimilara (Martin i Valent Sinković) održanom u gradu Plovdivu, Bugarska u periodu od 09. rujna do 15. rujna 2018. godine. Uz priznanje Grada Svete Nedelje za izvanredan uspjeh, dodijeljena mu je i novčana nagrada u iznosu od 15.000,00 kuna. 

Nakon preuzimanja nagrade-Zahvalnice Grada Svete Nedelje, Martin Sinković od srca se zahvalio gradonačelniku i Gradu Svetoj Nedelji na dobivenoj nagradi, ali i neočekivanom novčanom iznosu. Također, istaknuo pripremu za odlazak na Olimpijske igre u Tokyu.