Održane radionice u sklopu projekta Izgradnja reciklažnog dvorišta – Grad Sveta Nedelja

Održane radionice u sklopu projekta Izgradnja reciklažnog dvorišta – Grad Sveta Nedelja

U sklopu provedbe projekta Izgradnja reciklažnog dvorišta – Grad Sveta Nedelja održane su edukativne radionice za djecu predškolske i osnovnoškolske dobi. Radionice su održane 23. rujna 2019. u Dječjem vrtiću „Slavuj“ i Osnovnoj školi Sveta Nedelja te 24. rujna 2019. u Osnovnoj školi Vladimira Deščaka. Na radionicama su sudjelovala djeca iz predškolske grupe Potočnice te učenici četvrtih i šestih razreda osnovnih škola. Održano je ukupno pet radionica.

Radionice je održala tvrtka Maxicon d.o.o. iz Zagreba, izvršitelj ugovora za pružanje usluge tehničke pomoći za upravljanje projektom, provođenje informativno-obrazovnih aktivnosti te promidžbu i vidljivost projekta.

Ispred Grada Sveta Nedelja sudionike radionica pozdravila je zamjenica gradonačelnika Marija Hršak, a nekoliko riječi o reciklažnom dvorištu, recikliranju i ponovnoj upotrebi otpada rekli su i predstavnici tvrtke EKO-FLOR PLUS d.o.o. koja će upravljati reciklažnim dvorištem te predstavnici Udruge osoba s invaliditetom Samobora i Sv. Nedelje.

Svim polaznicima vrtića i đacima osnovnih škola podijeljeni su informativno-obrazovni promotivni  materijali izrađeni u sklopu projekta  (bojanke, radni listići i brošure).

Završni događaju u sklopu projekta Izgradnja reciklažnog dvorišta – Grad Sveta Nedelja  za koji je ishođena uporabna dozvola očekuje se u listopadu 2019. godine.

Sve informacije o projektu možete pratiti i na našoj novoj web stranici https://grad-svetanedelja.hr

Dodatne informacije o OPKK 2014-2020 i strukturnim fondovima dostupne su na http://opzo-opkk.hr i   https://strukturnifondovi.hr.

Zahvaljujemo se svim sudionicima, djeci u vrtiću i školama, odgojiteljicama, učiteljima i nastavnicima te ravnateljima.