Plesni klub Balans Code nastupio na International Dance Open Budapest

Plesni klub Balans Code nastupio na International Dance Open Budapest

U razdoblju od 25.-27.10. 2019. plesačice Udruge Balans-Code sudjelovale su na plesnom natjecanju Internacional Dance Open Budapest koje se održalo u Kulturnom centru Joszefa Attile u Budimpešti. 

Balansice su u kategoriji show dance kids production, jazz dance kids grupa i lyrical junior produkcija u konkurenciji između Mađarske, Slovenije, Bugarske i Hrvatske osvojile tri druga mjesta. Srebro je dokaz  kako smo na dobrom putu, no da moramo još puno trenirati kako bi konkurirali za dobar plasman. 

Vrijeme između natjecanja Balansice su provele u razgledu najljepšeg europskog zoološkog vrta, u noćnoj panoramskoj vožnji po Dunavu , razgledu Ribarske tvrđave , vožnji u Budapest kotaču koje će im zasigurno ostati u lijepom sjećanju. Lijepo je biti dio Balansa sklapati  prijateljstva, uspomene sa zajedničkih putovanja jer smo u 15 godina postojanja imali prilike posjetiti mnoge europske destinacije  poput Pariza, Venecije, Trsta, Berlina, Beča, Ljubljane, Budimpešte, Sarajeva i mnogih drugih. Balansicama slijedi iduće natjecanje “Grand Prix” koje će se održati 9.11. u Sisku.