Poziv nezaposlenim ženama na besplatnu motivacijsko – edukacijsku radionicu!

Poziv nezaposlenim ženama na besplatnu motivacijsko – edukacijsku radionicu!

Eduka – centar lokalnog razvoja i ODRAZ-Održivi razvoj zajednice pozivaju nezaposlene žene s područja gradova Jastrebarskog, Svete Nedelje, Samobora i Zaprešića te općina Brdovec, Dubravica, Klinča Sela, Luka, Marija Gorica, Pušća i Stupnik da sudjeluju na dvije jednodnevne radionice koje će se 18.i 21. studenoga 2019. održati u prostoru samoborske gradske vijećnice (Trg kralja Tomislava 5). Radionice se održavaju u sklopu projekta Job College SAVA kojim se želi doprinijeti rješavanju problema nezaposlenosti mladih osoba, žena i dugotrajno nezaposlenih osoba na području LAG-a SAVA. ODRAZ je zadužen za provedbu edukativnog programa osnaživanja, motiviranja i aktiviranja žena za organiziranje lokalne zajednice i zapošljavanje.

Rok za prijavu je 14. studeni 2019.

Želite pozitivno i proaktivno djelovati na razvoj svoje karijere? Vidite potencijal za razvoj u vašoj lokalnoj zajednici te razmišljate o prijavi projekata na natječaje? Trebate teorijsku i praktičnu podršku kako bi krenuli u ostvarivanje svojih ciljeva? Želite čuti i naučiti kako se drugi nose sa stresom, rasporedima i obvezama? Ako vas zanimaju odgovori na barem neka od navedenih pitanja, onda su ove radionice upravo za vas! Prijavite se za sudjelovanje i naučite kako:

  • uskladiti karijeru s vlastitim potrebama i potrebama tržišta rada
  • primjenjivati sedam načela uspješnog vodstva
  • uspješno planirati i donositi odluke
  • planirati održivi lokalni razvoj
  • dobru ideju pretvoriti u uspješan projekt

Osigurajte svoje mjesto na vrijeme! Prijavite se putem online prijavnice najkasnije do 14. studenog 2019. na sljedećoj poveznici.

 Datumi i teme radionica:

  1. Od ideje do projekta i Organiziranje zajednice // 18.11.2019.
  2. Psihologija uspjeha i Vođenje vlastitog razvoja karijere // 21.11.2019.

Program rada pogledajte OVDJE .

Za detaljnije informacije pošaljite upit na email hidden; JavaScript is required  ili nazovite 01/6535-922.

Nakon sudjelovanja na motivacijsko-edukacijskim radionicama, sudionice imaju mogućnost sudjelovanja na individualnim karijernim savjetovanjima te razviti znanja i vještine potrebne za aktivno traženje zaposlenja kroz Klubove za zapošljavanje.

JobCollege SAVA projekt je udruge Eduka – centar lokalnog razvoja koji provodi  u partnerstvu s Institutom za razvoj tržišta rada, LAG-om SAVA, udrugom ODRAZ te Gradom Jastrebarsko i Gradom Zaprešićem. Projekt se provodi na području LAG-a Sava, koji osim gradova Jastrebarsko i Zaprešić uključuje i gradove Samobor i Sveta Nedelja te općine Brdovec, Dubravica, Klinča Sela, Luka, Marija Gorica, Pušća i Stupnik. Ukupna vrijednost projekta je 1.025.125,72 HRK,  od čega je 999.451,73 HRK sufinacirano sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

* Više o projektu možete pronaći na internetskoj stranici udruge Eduka: http://www.eduka.hr/job-college-sava/