PRIJAVE NA PRVI POSLOVNI MALONOGOMETNI TURNIR

Prijavite se na

PRVI POSLOVNI MALONOGOMETNI TURNIR

GRADA SVETA NEDELJA

 

U organizaciji tvrtke SportMixta, pod pokroviteljstvom Grada Sveta Nedjelja, medijskim pokroviteljstvom Radio Samobora, Samoborskoga glasnika i Z1 televizije, a u suradnji sa Sportskom zajednicom Grada Sveta Nedelja, od 16. do 20. rujna 2019. od 18 do 22 sata organizira se Prvi poslovni malonogometni turnir Grada Sveta Nedelja.

Suorganizator turnira, gospodin Pere Markić, istaknuo je:

Želja nam je okupiti što veći broj poslovnih ljudi koji će se uključiti u ovo zanimljivo sportsko druženje koje su kreirali školovani sportski profesionalci. Sredstva od akontacija za turnir namijenit će se za poticanje rada Sportske zajednice Grada Sveta Nedelja te kluba NK Novaki.

Turnir bi okupio 16 ekipa u četirima skupinama. Budući da nema nositelja, raspored će se napraviti po izvlačenju. Nakon formiranja skupina, napravit će se raspored utakmica po Bergerovoj tablici koja bi odmah generirala i satnicu.

Dvije prvoplasirane ekipe ići će u playoff u kojem nastavljaju natjecanje po kup sistemu do finala.

 

RASPORED IGRANJA

Prva tri dana igrat će se po skupinama, četvrti dan četvrtfinale i utakmice za poredak, a zadnji dan polufinale, utakmica za treće mjesto i finale.

U 24 utakmice po skupinama i 8 playoff utakmica, želja nam je pripremiti vam mnogo dobre zabave i kvalitetne sportske rekreacije, ali i započeti dobru tradiciju poslovnog malonogometnog turnira u Svetoj Nedelji.

Svaka tvrtka može prijaviti 12 igrača (10 po utakmici), s najviše dva stranca.

Za sve će ekipe na svakoj utakmici biti osigurano piće i hrana (50 ćevapa i 10 pića po ekipi i utakmici), a najbolje očekuju i vrijedne nagrade, od kojih izdvajamo ulaznice za utakmice dvaju bundesligaških klubova Bayer Leverkusena i Eintracht Frankfurta.

Sve će se utakmice igrati na nogometnom stadionu NK Novaki, Grad Sveta Nedelja, Športska 1, Novaki. Utakmice će suditi profesionalni suci, a za svaku utakmicu bit će osigurana liječnička podrška, kao i službeni fotograf.

Rezultati utakmica i medijski zapisi moći će se pratiti na službenim stranicama organizatora, www.sportmixta.hr.

Akontacija za turnir iznosi 2200 kuna po ekipi. Prijava se vrši ispunjavanjem prijavnice na službenim stranicama organizatora: www.sportmixta.hr, a sva pitanja moguće je postaviti na email hidden; JavaScript is required.