Gradonačelnik uručio Javna priznanja Grada Svete Nedelje

Gradonačelnik uručio Javna priznanja Grada Svete Nedelje

Danas, 28. prosinca 2018. godine u Gradskoj vijećnici Grada Svete Nedelje s početkom u 10,00 sati gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec u pratnji zamjenice gradonačelnika Marije Hršak dočekao je istaknute članove Tekwondo kluba Motiv +, te uspješne svetonedeljske muzičare Antonija Uremovića i Petru Stanec.

Članovima Takwondo kluba Motiv+, Matiji Kariću, Ivanu Vukmiroviću i Bartolu Poljaku gradonačelnik Dario Zurovec uručio je priznanja Grada Svete Nedelje i novčanu nagradu za vrijedan uspjeh postignut na međunarodnom turniru. Također je predsjedniku kluba Vatroslavu Vujičiću uručio zahvalnicu i novčanu nagradu za izuzetan doprinos i razvoj borilačkog sporta na području Svete Nedelje.

Uz istaknute sportaše, gradonačelnik Dario Zurovec ovom prilikom nagradio je i izvrsne svetonedeljske muzičare. Priznanje Grada Svete Nedelje i novčanu nagradu uručio je Antoniju Uremoviću i Petri Stanec.

„Upornost i zalaganje, kako na području sporta, tako i na području glazbe, se uvijek isplati. Izuzetno sam ponosan što danas mogu nagraditi iznimne uspjehe sportaša Taekwondo kluba Motiv+, kao i naše muzičare Antonija Uremovića i Petru Stanec. Pratimo vaš rad od početka i  vjerujem da ćemo se susretati i idućih godina, jer trud koji ulažete se uvijek isplati i poprati vrijednim nagradama. Čestitam vam još jednom od srca i želim mnogo uspjeha u daljnjem radu i djelovanju“ istaknuo je gradonačelnik Dario Zurovec.

U ime svih nagrađenih zahvalili su se Vatroslav Vujčić predsjednik Taekwondo kluba Motiv+ i Ivica Kapuđija ispred Ogranka matice Hrvatske u Svetoj Nedelji.