Savjetovanje – Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o proračunu Grada Svete Nedelje za 2022. godinu i projekcije proračuna za 2023. I 2024. godinu

Dokumentacija

Odluka-o-izmjeni-i-dopuni-Odluke-o-proracunu-Grada-Svete-Nedelje-za-2022.-godinu-i-projekcije-proracuna-za-2023.-I-2024.-godinu-1.zip
Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o proračunu Grada Svete Nedelje za 2022. godinu i projekcije proračuna za 2023. I 2024. godinuOdluka-o-izmjeni-i-dopuni-Odluke-o-proracunu-Grada-Svete-Nedelje-za-2022.-godinu-i-projekcije-proracuna-za-2023.-I-2024.-godinu-1.zip (132.5 KB)
Odluku-o-raspodjeli-rezultata-poslovanja-za-2021_-003-3.doc
Odluka o raspodjeli rezultata poslovanja za 2021. godinuOdluku-o-raspodjeli-rezultata-poslovanja-za-2021_-003-3.doc (84.5 KB)
Odluka-o-izmjeni-i-dopuni-Odluke-o-izvrsavanju-proracuna-za-2022_-5.doc
Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o izvršavanju proračuna Grada Svete Nedelje za 2022. godinuOdluka-o-izmjeni-i-dopuni-Odluke-o-izvrsavanju-proracuna-za-2022_-5.doc (70.7 KB)

Savjetovanja sa zainteresiranom javnošću

Vlada Republike Hrvatske na sjednici održanoj 21. studenoga 2009. godine prihvatila je Kodeks savjetovanja sa zainteresiranom javnošću u postupcima donošenja zakona, drugih propisa i akata (Narodne novine 140/09).

Savjetovanje i uključivanje javnosti u postupak donošenja propisa provodi se kako bi se prikupile informacija o interesima, stavovima i prijedlozima zainteresirane javnosti vezanim uz određenu javnu politiku. Na taj se način istovremeno podiže razina razumijevanja i prihvaćanja ciljeva politike, te se i nedostatci javne politike koje treba na vrijeme otkloniti.

Krajnji je cilj Kodeksa olakšati interakciju s građanima i predstavnicima zainteresirane javnosti u demokratskom procesu te potaknuti aktivnije sudjelovanje građana u javnom životu.

Koordinator za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u Gradskoj upravi Grada Svete Nedelje je Anja Blažina Boljević, viša referentica za odnose s javnošću i protokol.

Tel: +385 01 3335 425
Fax: +385 01 3373 564
Mob: +385 99 8517 96001
E-mail: anja.blazina@grad-svetanedelja.hr
E-mail: pitanja@grad-svetanedelja.hr

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite