Grad Sveta Nedelja uključio se u program „Kreditom do uspjeha 2014.“!

Grad Sveta Nedelja uključio se u program „Kreditom do uspjeha 2014.”, Mjera 1.- Kreditom do konkurentnosti sukladno odredbama Ugovora o provedbi Programa kojeg su zaključili Ministarstvo poduzetništva i obrta, Zagrebačka županija i poslovne banke i Ugovora o načinu provedbe programa kojega su zaključili Zagrebačka županija i poslovne banke.

Cilj uključivanja Grada Svete Nedelje u Program je unapređenje financiranja razvoja malog i Srednjeg poduzetništva, očuvanje poslovanja, zadržavanje postojećih i otvaranje novih radnih mjesta putem sufinanciranja kamata na poduzetničke kredite poduzetnicima koji ulažu na području Grada Svete Nedelje.

Grad Sveta Nedelja subvencionirati će kamatu poduzetnicima koji ulažu na području grada Svete Nedelje neovisno o sjedištu odnosno prebivalištu poduzetnika, te neovisno o datumu zaključenja ugovora prema Programu, a prema sljedećim uvjetima:

maksimalno do 2 postotna poena za projekte iz proizvedne djelatnosti

maksimalno do 1 postotni poena projekte uslužne djelatnosti

Ukoliko će zbroj subvencioniranih dijelova kamate Ministarstva, Županije i Grada iznositi više od iznosa ukupno utvrđene redovne kamate Banke, Grad će sudjelovati u subvenciji dijela kamate na poduzetničke kredite samo u dijelu koji preostane kada se od ukupno utvrđene redovne kamate oduzmu subvencije Županije i Ministarstva.

Cjelokupnu odluku možete preuzeti u nastavku ove obavijesti.

Popratni dokumenti

grad_sveta_nedelja_uključio_se_u_program_„kreditom_do_uspjeha_2014.“!61_2017051814.pdf
Grad Sveta Nedelja uključio se u program „Kreditom do uspjeha 2014.“!grad_sveta_nedelja_uključio_se_u_program_„kreditom_do_uspjeha_2014.“!61_2017051814.pdf (109.2 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite