Projekt uređenja dječjeg igrališta u Bestovju

O projektu

Projekt UREĐENJE DJEČJEG IGRALIŠTA U BESTOVJU financiran je u sklopu Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020., tip operacije 7.4.1. ”Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”, Mjera  19 ‘’LEADER – CLLD’’, Podmjera 19.2. ‘’Provedba operacija unutar CLLD strategije’’-  LAG SAVA.

Nakon uspješne prijave projekta, Grad Sveta Nedelja i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju,  potpisali su dana 09.12.2019. Ugovor o financiranju KLASA: 440-12/19-19-02/0345, URBROJ: 343-1603/01-19-003 za projekt ”Uređenje dječjeg igrališta u Bestovju”.

Procijenjeni iznos potpore: 222.375,00 Kn

Udio sufinanciranja: 90% EU, 10% RH

Projekt obuhvaća građenje, uređenje i opremanje dječjeg igrališta na postojećoj građevinskoj čestici k.č.br. 637/1 k.o. Rakitje, površine 784 m2. Nakon izvođenja radova, igralište će se krajobrazno urediti, postavit će se  7 igrala (kombinirano igralo, klatilica, ljuljačka, vrtuljak, mreža za penjanje, kombinirano igralo, njihalica) te će se opremiti potrebnom urbanom opremom (kupama za sjedenje, klupom za dojilje, stalcima za bicikle, koševima) i rasvjetom. Buduće igralište nalazi se u naselju Bestovje.

Opći cilj projekta je unapređenje društvene infrastrukture te povećanje kvalitete života na području Grada Sv. Nedelja. Specifični cilj projekta je uređenje dječjeg igrališta u Bestovju.

Realizacijom projekta povećati će se kapaciteti tzv. „male“ društvene infrastrukture namijenjene djeci čime će se omogućiti fizička aktivnost i kvalitetno provođenje vremena djece, povećati atraktivnost naselja za mlade obitelji s djecom te povećati kvaliteta života na ruralnom prostoru Grada Sveta Nedelja tj. u naselju Bestovje.

Sve informacije o projektu možete pratiti na našoj web stranici https://grad-svetanedelja.hr

Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Grada Sveta Nedelja

Objave

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite