Gero centar Crvenog Križa Samobor

O projektu

Dragi naši umirovljenici,  kao ponosni partner želimo vam predstaviti projekt „Gero centar Crvenog križa Samobor“. Svrha projekta je povećanje kvalitete života i socijalne uključenosti umirovljenika provođenjem kvalitetnih programa koji će omogućiti zdravo i aktivno starenje. Programi se provode na području Samobor i Sveta Nedjelja. Vrijednost projekta je 1.678.178,78 kn. S provedbom je započeto 16.10.2020. godine i traje do 16.10.2023. godine. Provode se radionice Poludnevnog boravka kao što su uradi sam radionice, društvene igre i kvizovi, informatičke radionice, družionice uz usluge uljepšavanja i slične aktivnosti te Propisane radionice koje imaju širok spektar aktivnosti: nordijsko hodanje, prva pomoć, zdravstvene radionice u Samoboru i Svetoj Nedelji, predavanja o narodnoj medicini i bilju, izrada samoborskog kraluša, književni susreti, te kulinarske radionice. Sve radionice u potpunosti su besplatne te Vas pozivamo da se pridružite!

Program aktivnosti Projekta provodi se u Samoboru, Ulica Ilirskog pokreta br. 2 i na unaprijed dogovorenim lokacijama u Svetoj Nedelji.

Za sve informacije možete nazvati na broj 01/654 – 6638 te mail adresu info@crvenikrizsamobor.hr.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite