Projekt uređenja dječjeg igrališta u Kerestincu

Opis projekta

Projekt UREĐENJE DJEČJEG IGRALIŠTA U KERESTINCU financiran je u sklopu Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020., tip operacije 7.4.1. ”Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”, Mjera  19 ‘’LEADER – CLLD’’, Podmjera 19.2. ‘’Provedba operacija unutar CLLD strategije’’-  LAG SAVA, tip operacije TO 2.1.1. Potpora razvoju opće društvene infrastrukture te poboljšanju uvjeta života u ruralnom prostoru

Nakon uspješne prijave projekta, Grad Sveta Nedjelja i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju,  potpisali su dana 13.07.2022. Ugovor o financiranju KLASA: 973-02/22-01/01, URBROJ: 238-29-04/8-22-15 za projekt ”Uređenje dječjeg igrališta u Kerestincu”.

Utvrđeni procijenjeni iznos potpore: 225.468,00 Kn

Udio sufinanciranja: 90% EU, 10% RH

Projekt obuhvaća izgradnju i opremanje dječjeg igrališta u Ulici Čižmešija u Kerestincu, odnosno na  k.č.br. 780, k.o. Kerestinec. Realizacijom projekta povećat će se kapacitet dječjih igrališta na području Grada Sveta Nedjelja te će se novouređeno dječje opremiti sa 5 sprava za igru i urbanom opremom  i krajobrazno urediti što će omogućiti fizičku aktivnost na otvorenom i kvalitetno provođenje vremena djece.

Opći cilj projekta je unapređenje društvene infrastrukture te povećanje kvalitete života najmlađih članova društva i njihovih obitelji čime će se doprinijeti atraktivnosti ruralnog područja i njegovom razvojnom potencijalu. Specifični cilj projekta je uređenje dječjeg igrališta u Kerestincu.

Projekt-DI_Kerestinec-text-za-web_zavrseni-radovi.pdf
Završeni radovi na uređenju dječjeg igrališta u KerestincuProjekt-DI_Kerestinec-text-za-web_zavrseni-radovi.pdf (600.3 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite