Designing Dialogue

O projektu

„Designing Dialogue” projekt je Grada Svete Nedelje koji financira Europska unija. Radi se projektu koji okuplja mlade i donositelje odluka iz različitih zemalja, a koji će zajedno raditi na stvaranju modela dijaloga – učinkovitog koncepta koji uključuje i povezuje mlade ljude i donositelje odluka kako bi zajedno kreirali lokalne, regionalne i nacionalne politike od interesa za mlade.

Primjeri, ideje i prijedlozi više su nego dobrodošli – pratite nas i doprinesite stvaranju jedinstvene europske platforme za dijalog između mladih i donositelja odluka-postani dizajner dijaloga!

Pozivamo Vas da lajkate i pratite našu Facebook stranicu:

https://www.facebook.com/Designing-Dialogue-1694813694175171/

Novosti

25. svibanj 2017.

Službeno otvorenje programa projekta

Danas je i službeno otvoren program projekta "Designing Dialogue" u organizaciji Grada Svete Nedelje koji je okupio sudionike iz 4 zemlje (Hrvatska, Rumunjska, Španjolska i Turska). Nakon dolaska i smještaja sudionika, projektni tim koji čine pojektni koordinator Martina Fabijan, te voditelji ra...
25. svibanj 2017.

Poziv na javni event!

Danas, u srijedu 21.09.2016. godine s početkom u 14.30 sati na glavnom gradskom trgu ( Trg Ante Starčevića) u Svetoj Nedelji održat će se javni event u okviru projekta „Designing Dialogue". Sudionici projekta iz Španjolske, Turske, Rumunjske i Hrvatske predstavit će model dijaloga između m...
25. svibanj 2017.

Četvrti dan projekta Designing Dialogue!

U tijeku je četvrti dan projekta Designing Dialogue. Sudionici su do sada raspravljali o temama dijaloga mladih s donositeljima odluka, aktivne participacije mladih te definirali ključne koncepte u okviru procesa donošenja odluka. Istražili su razne metode kako potaknuti uključenost mladih u ob...
25. svibanj 2017.

Međunarodni projekt ERASMUS + KA3 - VIDEO!

U Gradu Sveta Nedelja proveden je međunarodni projekt ERASMUS + KA3, u sklopu kojeg je kreiran koncept Model Dijaloga između mladih i donositelja odluka, koji može biti implementiran u raznim kontekstima, kao i iniciran od strane mladih i donositelja odluka kako bi uspostavili uspješan dijalog. ...
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite