Grad Sveta Nedelja – primjer uspješno provedenog ERASMUS+ projekta!

U organizaciji Agencije za mobilnost i programe Europske unije dana 29. studenog 2016. godine u Zagrebu održana je godišnja konferencija za područje mladih u povodu Poziva na podnošenje prijedloga za program Erasmus+ za 2017. godinu.

Konferenciju je otvorio u ime ministrice gđe. Nade Murganić, državni tajnik u nadležnom Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku dr. Marin Strmota i poručio da se programima u okviru Erasmus + potiče aktivnost mladih u društvu i volontiranje,)) te se stvara aktivno građanstvo.

Grad Sveta Nedelja sudjelovao je na Godišnjoj Erasmus + konferenciji u panelnom dijelu gdje je predstavljeno 5 uspješno provedenih projekata u Hrvatskoj kroz program Erasmus + u 2016. godini.
Projekt grada Sveta Nedelje „Designing Dialogue” prepoznat je kao uspješno proveden projekt iz domene KA3 Strukturirani dijalog: sastanci mladih i donositelja odluka.

Grad Svetu Nedelju i sam projekt „Designing Dialogue” kao primjer uspješno provedenog projekta i prepoznati primjer dobre prakse predstavila je koordinatorica projekta gđa. Martina Fabijan te sudjelovala u panelnoj diskusiji.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite