Zajedno za Petrinju, Sisak i Glinu! Grad Sveta Nedelja provodi akciju prikupljanja sredstava za potpunu obnovu obiteljske kuće iz područja pogođenog potresom! Saznaj više!
Trenutno prikupljeno:
24.190,14 HRK

Novosti

24. rujan 2021.

Posjet veleposlanika Republike Indije

Veleposlanik Republike Indije u Hrvatskoj Nj.E. Raja Kumara Srivastava, jučer je posjetio susjedni Grad Samobor. Na razgovoru u Gradskoj upravi gdje su ga dočekali gradonačelnica Samobora Petra Škorobt i zamjenik gradonačelnice Samobora Petar Burić, pridružili u im se i zamjenik gradonačelni...
02. rujan 2021.

Obavijest – provođenje mjera suzbijanja komaraca – 03.09.2021.

Obavještavamo vas da će se dana 03.09.2021. godine u vremenu od 04,00 do 06,00 sati provoditi mjere suzbijanja odraslih komaraca na području grada – područja javne površine – potoci i kanali, jezera, drvoredi i parkovi: – Potok Gušti Raj, Ratkajev potok, Potok Rakovica, Potok Srebrnjak,...
30. kolovoz 2021.

Upozorenje na opasne vremenske pojave

DANAS, 30. 8. 2021. Nema upozorenja. SUTRA, 31. 8. 2021. Žuto upozorenje za grmljavinsko nevrijeme: na zapadu unutrašnjosti i osobito na sjevernom Jadranu mogući izraženiji pljuskovi s grmljavinom....
27. kolovoz 2021.

Obavijest autobusnih prijevoznika Arriva i Samoborček o promjeni trase linije

Zbog zatvaranja ceste u dijelu Ulice dr. Franje Tuđmana uslijed radova na križanju županijske ceste Ž3063 i Ulice Vojvodići u naselju Bestovje i Novaki od 30.8.2021. godine, prijevoznici koji obavljaju uslugu javnog prijevoza putnika obavještavaju: - Autobusni prijevoznik Arriva na Liniji ...
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite