Zajedno za Petrinju, Sisak i Glinu! Grad Sveta Nedelja provodi akciju prikupljanja sredstava za potpunu obnovu obiteljske kuće iz područja pogođenog potresom! Saznaj više!
Trenutno prikupljeno:
10.162,23 HRK

Novosti

19. siječanj 2021.

Javni poziv Županijske uprave za ceste Zagrebačke županije

Županijska uprava za ceste Zagrebačke županije, kao pravna osoba koja upravlja županijskim cestama ŽC 3066 (Ž3061-Kerestinec) - Kerestinečka cesta i ŽC 3064 (Ž3063 - Rakitje- A.G. Grada Zagreba) - Rakitska cesta, te lokalnom cestom LC 31102 (Kerestinec Ž3066- D1) - Kerestinečka cesta, oba...
19. siječanj 2021.

Natječaj ”Potpora stvaranju nepoljoprivrednih djelatnosti i turizma”

Lokalna akcijska grupa „SAVA“ objavila je prvi natječaj za provedbu tipa operacije 1.2.1. „Potpora stvaranju nepoljoprivrednih djelatnosti i turizma“ sukladno „Lokalnoj razvojnoj strategiji Lokalne akcijske grupe „SAVA“ a koji je sukladan TO 6.4.1. iz Programa ruralnog razvoja RH 2014...
11. siječanj 2021.

Izvješće o provedenoj evaluaciji Lokalne razvojne strategije

LAG je s provedbom Strategije započeo u 2017. godini a prvi natječaj raspisan je u 2018. godini. Do kraja 2020. godine raspisano je 5 natječaja putem kojih su se korisnicima s područja LAG-a dodijelila sredstva u iznosu 7.441.900,04 kn dok iznos ukupnih investicija, obzirom da su u provedbi mnog...
05. siječanj 2021.

Akcija Koordinacijskog odbora Grad Sveta Nedelja - prijatelj djece

DJECA ZA DJECU Koordinacijski odbor Grad prijatelj djece – Sveta Nedelja u suradnji s Društvom prijatelja djece Bjelovar provodi akciju prikupljanja dječjih potrepština za djecu u područjima stradalim od potresa, a kako bi im olakšali nastavak školovanja, igru, te kako bi im pokazali da i...
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite