Zajedno za Petrinju, Sisak i Glinu! Grad Sveta Nedelja provodi akciju prikupljanja sredstava za potpunu obnovu obiteljske kuće iz područja pogođenog potresom! Saznaj više!
Trenutno prikupljeno:
23.470,02 HRK

Novosti

04. travanj 2021.

Čestitka povodom Uskrsa

Drage sugrađanke i sugrađani, želimo vam da Uskrs, najveći kršćanski blagdan koji je sav prožet  ozračjem nade, ljubavi i mira, provedete u obiteljskom okruženju i ispunjeni radošću života. Sretan vam i blagoslovljen Uskrs!...
02. travanj 2021.

Svjetski dan svjesnosti o autizmu

Glavna skupština Ujedinjenih naroda odabrala je 2. travnja za obilježavanje Svjetskog dana svjesnosti o autizmu, čime želi skrenuti pozornosti javnosti diljem svijeta na sve veći problem ovoga složenog poremećaja koji se kod pojedinaca najčešće razvije u prve tri godine života i uglavnom ...
02. travanj 2021.

Održana 40. redovna sjednica (e-sjednica) Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje

Dana 02. travnja 2021. godine s početkom u 17,00 sati započela 40. redovna sjednica (e-sjednica) Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje, ujedno i posljednja sjednica Gradskog vijeća u ovom sazivu. Na sjednici je prisustvovalo i glasalo 16 od 17 vijećnika. Vijećnici su imali mogućnost sudjelovati...
02. travanj 2021.

Obavijest - skraćeno radno vrijeme

Obavještavamo vas da će dana 2.04.2021. godine gradske službe Grada Svete Nedelje, Turistička zajednica, Kulturni centar te Županijski ured za urbanizam ispostava Sveta Nedelja raditi skraćeno od 7:30 do 12:00 sati....
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite