Zajedno za Petrinju, Sisak i Glinu! Grad Sveta Nedelja provodi akciju prikupljanja sredstava za potpunu obnovu obiteljske kuće iz područja pogođenog potresom! Saznaj više!
Trenutno prikupljeno:
23.470,02 HRK

Gradsko izborno povjerenstvo

Gradsko izborno povjerenstvo grada Sveta Nedelja

Županijsko izborno povjerenstvo Zagrebačke Županije imenovalo je dana 5. ožujka 2021. godine Gradsko izborno povjerenstvo Grada Svete Nedelje za provođenje Lokalnih izbora koji će se održati u nedjelju 16. svibnja 2021. godine.

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Svete Nedelje imenovano je u sastavu:

1. Mirela Crnjak, predsjednica
2. Mirela Grgić, potpredsjednica

1. Ida Vrančić, članica
2. Sanja Grgurić Hojski, članica
3. Josip Turkalj, član
4. Kristina Župančić, članica

Sjedište:
Trg Ante Starčevića 5
I. Kat, soba 5.
10 431 Sveta Nedelja

e-mail: gip.sveta-nedelja@izbori.hr

Kontakt: 01/3335-422; 091/6767-435099/733-9771

 

Lokalni izbori 2021.

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Svete Nedelje imenuje i raspušta biračke odbore na području grada Samobora, te je dužno biračke odbore imenovati do 05. svibnja 2021. godine.

Birački odbor čine predsjednik i potpredsjednik, koji ne smiju biti članovi niti jedne političke stranke, niti kandidati na lokalnim izborima, te osam članova, koji ne smiju biti kandidati na izborima, od čega dva člana predlaže većinska politička grupacija, te dva člana oporbene političke stranke sukladno stranačkom sastavu Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje na dan stupanja na snagu Odluke o raspisivanju izbora, dok dva člana predlaže većinska politička grupacija, te dva člana oporbene političke stranke sukladno stranačkom sastavu Županijske skupštine Zagrebačke županije na dan stupanja na snagu Odluke o raspisivanju izbora.

Ako se pojedine grupacije ne mogu dogovoriti o rasporedu svojih predstavnika u biračke odbore, njihov raspored odredit će Gradsko izborno povjerenstvo Grada Svete Nedelje ždrijebom, na način da će predstavnike stranaka tako rasporediti da pojedina stranka bude zastupljena u najvećem mogućem broju biračkih odbora s obzirom na ukupni broj svojih predstavnika.

Političke stranke dužne su odrediti članove biračkih odbora i dostaviti njihova imena i izjave o prihvaćanju dužnosti člana biračkog odbora Gradskom izbornom povjerenstvu Grada Svete Nedelje najkasnije 03. svibnja 2021. godine do 24,00 sata. Ne odrede li ih, odnosno ako prijedlozi ne prispiju Gradskom izbornom povjerenstvu Grada Svete Nedelje u zadanom roku, Gradsko izborno povjerenstvo samostalno će odrediti članove biračkih odbora od osoba koje su se prijavile za rad u biračkim odborima kao predsjednici ili potpredsjednici biračkih odbora.

Prijave za predsjednike i potpredsjednike biračkih odbora moći će se podnositi do 16. travnja 2021. godine, u okviru redovnog radnog Gradske uprave Grada Svete Nedelje.

Prijave će se odlagati u posebnu kutiju na porti Grada Svete Nedelje, na adresi Trg Ante Starčevića 5, Samobor, na propisanom obrascu (OL-6) koji se može preuzeti u privitku ili na porti Grada Svete Nedelje.

ol-6_izjava_o_prihvacanju_duznosti_predsjednika-potpredsjednika_birackog_odbora_131834.pdf
OL-6 - Izjava o prihvaćanju dužnosti predsjednika/potpredsjednika biračkog odboraol-6_izjava_o_prihvacanju_duznosti_predsjednika-potpredsjednika_birackog_odbora_131834.pdf (368.7 KB)
ol-7_izjava_o_prihvacanju_duznosti_clana_birackog_odbora_13191.pdf
OL-7 - Izjava o prihvaćanju dužnosti člana biračkog odboraol-7_izjava_o_prihvacanju_duznosti_clana_birackog_odbora_13191.pdf (368.3 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite