Prometna povezanost

Povezanost Svete Nedelje

Grad Sveta Nedelja je iznimno dobro povezan prometnom mrežom. Nalazi se u neposrednoj blizini dviju autocesta: Autocesta A3 (Zagreb – Macelj – Republika Slovenija) i E59 (Zagreb – Bregana – Republika Slovenija) te nedaleko početka autoceste A1 prema Dalmaciji. Državna cesta DC231, spaja prostor Svete Nedelje sa Samoborom, a državna cesta DC1 prolazi uz južni dio obuhvata. Županijske i lokalne ceste na prostoru Grada povezuju naselja sa prostorom Zagrebačke županije i Republike Hrvatske.

Javni prijevoz u Gradu odvija se autobusima. Na području grada prijevoz obavljaju Samoborček d.o.o. i Autoturist Samobor d.o.o. , na relacijama između naselja Svete Nedelje te povezujući grad sa Zagrebom i Samoborom. Osim toga, prijevoz učenika obavlja se posebnim linijama za potrebe OŠ Sveta Nedelja i OŠ Vladimir Deščak.

Prijevoznici

Autoturist Samobor

Poduzeće Autoturist d.o.o. iz Samobora sa svojim poslovnicama i podružnicama pokriva cijelo područje Grada Zagreba, Samobora, Jastrebarskog, Velike Gorice te cijele Zagrebačke županije. U suradnji sa poslovnim partnerima u inozemstvu, poduzeće Autoturist pokriva cijeli teritorij Republike Hrvatske te susjednih zemalja. Uz organizaciju prijevoza putnika u inozemstvu, su nositelji smo koncesije za obavljanje gradskog i prigradskog prijevoza u zapadnom dijelu Zagrebačke županije.

Adresa:
Dobriše Cesarića 26,
10 430 Samobor

Telefon: 01 / 33 66 610
Fax: 01 / 33 66 611

Radno vrijeme:
Radnim danom od 08.00  do 16.00 sati

Samoborček

Prijevoznička tvrtka “Samoborček” nastala je 1991. godine. Tijekom godina razvila se od malog obiteljskog poduzeća u značajno regionalno, srednje veliko, turističko poduzeće. Neprestanim ulaganjem u novi vozni park i proširenjem usluga prateći potrebe i očekivanja naših korisnika Samoborček doživljava stalni rast u kvalitativnom i kvantitativnom smislu, a što potvrđuje i sve veći broj zadovoljnih korisnika. Tvrtka danas upošljava preko 150 djelatnika, ima oko 80 autobusa te turističke agencije i poslovnice u Zagrebu, Samoboru i Jastrebarskom, Šibeniku i Buzetu.

Adresa: Dobriše Cesarića 26, Samobor 10 430
Telefon: +385 1 3335 170
Fax: +385 1 3335 180

Email: uprava@samoborcek.hr

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite