Besplatan gradski javni prijevoz

U ovom trenutku predviđene su tri linije javnog gradskog prijevoza koje će prometovati na području grada Svete Nedelje, a u pripremi je i izrada godišnjih prijevoznih putničkih iskaznica za građane. Potrebno je napomenuti kako je period od 60 dana prijelazni i probni kako bi se utvrdilo samo stanje na terenu koji je pravi pokazatelj potreba za određenim polascima na linijama. Ukoliko se u prijelaznom periodu ukaže potreba za određenim promjenama svi korisnici će biti na vrijeme obaviješteni. Molimo putnike za razumijevanje, posebno u prvim danima prijevoza, kada su moguće povremene poteškoće u funkcioniranju dok se sustav ne uhoda. Za sve upite i sugestije, kao i za lakšu i bržu komunikaciju, omogućena je posebna elektronička adresa: gradskiprijevoz@grad-svetanedelja.hr.

Napomena

Na stajalištu u Podsusedu na Samoborskoj cesti kod kbr.255, javni putnički prijevoz Grada Svete Nedelje vrši isključivo ukrcavanje i iskrcavanje putnika bez zadržavanja, a početno stajalište je i dalje ispod Podsusedskog mosta.

*Linija 101 – polasci 9:40 sati i 19:35 sati kreće ispod nadvožnjaka, *Linija 102 – polasci 09:55 sati i 19:15 sati kreće ispod nadvožnjaka

Preuzimanje dokumenata

voznired.dzepni.v2-bez_linija.pdf
Džepni vodič - Pregled linija i raspored vožnjiPDF formatvoznired.dzepni.v2-bez_linija.pdf (8.17 MB)
voznired.a3.v1.pdf
Pregled linija i raspored vožnjiPDF formatvoznired.a3.v1.pdf (5.52 MB)
shema-x3.png
Pregled ruta i povezanih linijaSlika (PNG)shema-x3.png (428.9 KB)
svn2023_linije-101.png
Raspored vožnje - linija 101Slika (PNG)svn2023_linije-101.png (260.2 KB)
svn2023_linije-102.png
Raspored vožnje - linija 102Slika (PNG)svn2023_linije-102.png (279.5 KB)
svn2023_linije-103.png
Raspored vožnje - linija 103Slika (PNG)svn2023_linije-103.png (333.2 KB)
svn2023_linije-blagdani.png
Raspored vožnje - blagdaniSlika (PNG)svn2023_linije-blagdani.png (85.2 KB)
OU-Grad-Sveta-Nedelja-studeni-2020.pdf
Opći uvjeti pružanja usluge javnog linijskog prijevoza putnika kao uslužne komunalne djelatnosti komunalnog linijskog prijevoza putnika na području grada Svete NedeljePDF formatOU-Grad-Sveta-Nedelja-studeni-2020.pdf (269.6 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite
{{currentNice}} / {{durationNice}}