Izgradnja reciklažnog dvorišta – Grad Sveta Nedelja

O projektu

REPUBLIKA HRVATSKA
ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
GRAD SVETA NEDELJA

 

Izgradnja reciklažnog dvorišta – Grad Sveta Nedelja

Grad Sveta Nedelja 15. studenog 2018. sklopio je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt Izgradnja reciklažnog dvorišta – Grad Sveta Nedelja, čija se realizacija financira sredstvima Europske unije iz Kohezijskog fonda u razdoblju 2014. do 2020. Ugovor za izgradnju reciklažnog dvorišta, referentnog broja K.K.06.3.1.03.0111, potpisan je s Ministarstvom zaštite okoliša i energetike te Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.
Razdoblje provedbe projekta je od 01. listopada 2018. godine do 15. studenoga 2019. godine.
Ukupna vrijednost projekta je 3.031.741,46 kn od čega prihvatljivi troškovi iznose 2.920.616,46 kn. Ostvarena bespovratna sredstva iz Kohezijskog fonda iznose 2.482.523,99 kn, što čini 85% prihvatljivih troškova. Ostatak sredstava osiguran je iz proračuna Grada Sveta Nedelja.

Lokacija reciklažnog dvorišta – Grad Sveta Nedelja nalazi se na k.č.2362/30, k.o. Rakitje, područje Grada Sveta Nedelja.

Otvorenje reciklažnog dvorišta očekuje se u studenom 2019. godine. Grad Sveta Nedelja će upravljanje reciklažnim dvorištem osigurati putem koncesionara.

Informacije o projektu objavljuju se na mrežnim stranicama Grada, https://grad-svetanedelja.hr/
Za dodatne informacije kontaktirajte nas na broj: 01/3325-133 ili email: martina.fabijan@grad-svetanedelja.hr
U Svetoj Nedelji, 3. siječanj 2019.

Gradonačelnik:
Dario Zurovec, mag. ing. el. techn. inf., v.r.

https://strukturnifondovi.hr
http://opzo-opkk.hr

Novosti

05. studeni 2019.

Uspješno završen projekt izgradnje reciklažnog dvorišta

Uspješno je završen projekt Izgradnja reciklažnog dvorišta Sveta Nedelja. Projekt je proveden sukladno Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Kohezijskog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020., referentni broj ugovora: K.K.06.3.1.03.0111 koji je sklopljen...
25. rujan 2019.

Izgradnja reciklažnog dvorišta - Grad Sveta Nedelja

Projekt izgradnje reciklažnog dvorišta – Grad Sveta Nedelja koji se sufinancira bespovratnim sredstvima Europske unije iz Kohezijskog fonda u razdoblju 2014. do 2020. uspješno se privodi kraju.Radovi na izgradnji reciklažnog dvorišta su završeni, a 3. rujna 2019. ishođena je Uporabna dozvol...
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite