Održane radionice u sklopu projekta Izgradnja reciklažnog dvorišta – Grad Sveta Nedelja

U sklopu provedbe projekta Izgradnja reciklažnog dvorišta – Grad Sveta Nedelja održane su edukativne radionice za djecu predškolske i osnovnoškolske dobi. Radionice su održane 23. rujna 2019. u Dječjem vrtiću „Slavuj“ i Osnovnoj školi Sveta Nedelja te 24. rujna 2019. u Osnovnoj školi Vladimira Deščaka. Na radionicama su sudjelovala djeca iz predškolske grupe Potočnice te učenici četvrtih i šestih razreda osnovnih škola. Održano je ukupno pet radionica.

Radionice je održala tvrtka Maxicon d.o.o. iz Zagreba, izvršitelj ugovora za pružanje usluge tehničke pomoći za upravljanje projektom, provođenje informativno-obrazovnih aktivnosti te promidžbu i vidljivost projekta.

Ispred Grada Sveta Nedelja sudionike radionica pozdravila je zamjenica gradonačelnika Marija Hršak, a nekoliko riječi o reciklažnom dvorištu, recikliranju i ponovnoj upotrebi otpada rekli su i predstavnici tvrtke EKO-FLOR PLUS d.o.o. koja će upravljati reciklažnim dvorištem te predstavnici Udruge osoba s invaliditetom Samobora i Sv. Nedelje.

Svim polaznicima vrtića i đacima osnovnih škola podijeljeni su informativno-obrazovni promotivni  materijali izrađeni u sklopu projekta  (bojanke, radni listići i brošure).

Završni događaju u sklopu projekta Izgradnja reciklažnog dvorišta – Grad Sveta Nedelja  za koji je ishođena uporabna dozvola očekuje se u listopadu 2019. godine.

Sve informacije o projektu možete pratiti i na našoj novoj web stranici https://grad-svetanedelja.hr

Dodatne informacije o OPKK 2014-2020 i strukturnim fondovima dostupne su na http://opzo-opkk.hr i   https://strukturnifondovi.hr.

Zahvaljujemo se svim sudionicima, djeci u vrtiću i školama, odgojiteljicama, učiteljima i nastavnicima te ravnateljima.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite