WiFi4EU

O projektu

Naziv projekta

Promicanje internetske povezivosti u lokalnim zajednicama -Program WiFi4EU

Nositelj projekta/korisnik

Grad Sveta Nedelja

Kratak opis projekta

Program WiFi4EU je program potpore za omogućavanje besplatnog pristupa internetu u unutarnjim i/ili vanjskim javnim prostorima na području grada Sveta Nedelja. Ovim projektom Grad Sveta Nedelja će se uključiti u jedinstveno digitalno tržište i dopuniti javne usluge koje se nude na javnim prostorima, a krajnji korisnici će imati pristup digitalnim oblicima komunikacije u cilju povećanja digitalne pismenosti.

Projektom je predviđeno financiranje instaliranja potpuno nove javne bežične mreže, nadogradnju postojeće ili proširenje pokrivenosti postojećom javnom bežičnom mrežom. Krajnji korisnici će imati besplatan pristup mreži WiFi4EU i za pristup neće biti potrebna registracija niti unos podataka za autentifikaciju.

Lokacija provedbe projekta

Područje grada Svete Nedelje (Zgada gradske uprave, Trg Ante Starčevića, Centar za posjetitelje, Park Brezje, Park/Jezero Kipišće, D.D. Mala Gorica, D.D. Strmec, D.D. Brezje i Sportski centar Novaki)

Referentna oznaka projekta

Ref.br.Ugovora: 1-2018/003789-005347

Razdoblje provedbe projekta

Datum početka 19.12.2018.

Datum završetka 19.06.2020.

Iznos odobrenih sredstava iz EU fondova

15.000,00 EUR

Ciljevi projekta

Omogućiti visokokvalitetnog pristupa internetu lokalnim stanovnicima i posjetiteljima u središtima lokalnog javnog života.

Rezultati projekta

Provedbom projekta dodatno će se poboljšati pristup internetskim uslugama u svrhu povećanja kvalitete života i digitalne povezanosti na području grada Svete Nedelje, te olakšanog pristupa određenim uslugama na javnim prostorima.

Natječaj na koji je projekt prijavljen

Projekt za promicanje internetske povezivosti u lokalnim zajednicama – program WiFi4EU prijavljen je na Poziv na podnošenje prijava u okviru Instrumenta za povezivanje Europe (CEF) u području transeuropskih telekomunikacijskih mreža Izvršne agencije za inovacije i mreže (INEA).

Kontakt za više informacija

Grad Sveta Nedelja-Martina Fabijan, mag.oec., 01/3325-133

Poveznica na relevantne internetske stranice

https://wifi4eu.eu/

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite