Izgradnja reciklažnog dvorišta – Grad Sveta Nedelja

Projekt izgradnje reciklažnog dvorišta – Grad Sveta Nedelja koji se sufinancira bespovratnim sredstvima Europske unije iz Kohezijskog fonda u razdoblju 2014. do 2020. uspješno se privodi kraju.

Radovi na izgradnji reciklažnog dvorišta su završeni, a 3. rujna 2019. ishođena je Uporabna dozvola KLASA: UP/I-361-05/19-01/000019, URBROJ: 238/1-18-06/3-19-0006, pravomoćna od 05.09.2019.

Ugovor za izvođenje radova i opremanje reciklažnog dvorišta – Grad Sveta Nedelja te ugovor za uslugu stručnog nadzora i koordinatora zaštite na radu i ugovor za uslugu projektantskog nadzora su završeni.

Rok provedbe projekta Izgradnja reciklažnog dvorišta – Grad Sveta Nedelja (referentni broj ugovora K.K.06.3.1.03.0111) je najkasnije do 15. studenog 2019. Do navedenog roka reciklažno dvorište će se upisati u Očevidnik reciklažnih dvorišta, održat će se završni događaj projekta (u listopadu 2019.) te završiti Ugovor za pružanje usluge tehničke pomoći za upravljanje projektom,  provođenje informativno – obrazovnih aktivnosti te promidžbu i vidljivost. Time će biti ispunjeni svi ciljevi projekta Izgradnja reciklažnog dvorišta – Grad Sveta Nedelja.

Grad Sveta Nedelja će upravljanje reciklažnim dvorištem osigurati putem koncesionara.

Sve informacije o projektu možete pratiti i na našoj web stranici https://grad-svetanedelja.hr

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite