Promocija turističke ponude Zagrebačke županije!

Promocija turističke ponude Zagrebačke županije

Zagreb, Trg bana Josipa Jelačića – šator 21.- 23. ožujka 2014. (od 9.00 do 20.00 sati)

Svečano otvorenje održat će se u petak, 21. ožujka u 10.30 sati uz prigodni program u sklopu kojeg će se TZG Svete Nedelje u suradnji s članovima ŠRD “Som” Kerestinec predstaviti sa kuhanjem fiša i najavom Svetonedeljske fišijade koja se tradicionalno održava početkom rujna.

U sva tri dana, TZG Svete Nedelje predstavit će se sa promotivnim materijalima: novom turističkom brošurom, kartama pješačkih i biciklističkih ruta, letcima Adrenalinskog parka Sveta Nedelja, letcima novog auto kampa, turističkim itinererima s prijedlozima kamo na izlet u Svetu Nedelju i letcima s najavama nadolazećih događanja. Na promotivnom štandu Svete Nedelje predstavit će se tri proizvođača suvenira svetonedeljskog kraja: Udruga KRAGULJ (Svetonedeljski kraluž, babice od slanog tijesta), Kućna radinost Lilidar – Ljiljana Črnjak (nakit i uporabni predmeti od prirodnih materijala) i OPG Zvonimir Majnarić (domaće rakije i likeri).

Organizatori: Zagrebačka županija, Turistička zajednica Zagrebačke županije

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite