Poziv na radionicu- Provedba leader pristupa 2014.-2020

Poštovani,

U dnu ove obavijesti možete pronaći cjelokupni tekst poziva na radionicu koja će se održati

u četvrtak, 24. travnja 2014. godine u prostoru Društvenog doma Strmec (Vladimira Nazora 13, Strmec)

s početkom u 13,00 sati.

Radionica je namijenjena svim članovima LAG-ova sa područja Zagrebačke županije, ali i svima ostalima koji žele postati dio LAG-ova.Na radionici će se istaknuti važnost LAG-ova u ruralnom razvoju i prednosti pri mogućnostima korištenja EU fondova te koje su mogućnosti i načini provedbe LEADER pristupa unutar Programa ruralnog razvoja 2014 – 2020.

Pozivamo Vas da se odazovete radionici te da o terminu radionice obavijestite i sve ostale za koje smatrate da bi ih ova tema mogla interesirati (poduzetnici, obrtnici, civilni sektor, mladi..).

Tekst poziva preuzmite OVDJE.

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite