Rasplesanim programom mladi svetonedeljčani obilježili Svjetski dan ples !

Drugu godinu zaredom i Grad Sveta Nedelja pridružio se brojnim gradovima diljem Hrvatske koji obilježavaju Svjetski dan plesa pod parolom „Go out and Dance” (Izađi van i pleši).

Pokretač ove manifestacije diljem lijepe naše je Nomad Dance Academy Hrvatska, a suradnik za Grad Svetu Nedelju je Plesni klub Balans koji djeluje u sklopu Udruge Balans-CODE.Tako su članovi plesnog kluba Balans zajedno sa učenicima PŠ Rakitje u rasplesanom raspoloženju 29.travnja u dvorani DD Strmec pripremili rasplesani i opušteni program za publiku. Uz prezentaciju raznih plesnih stilova, stotinjak mladih otplesalo je 10-minutnu zajedničku koreografiju koju su prethodnih dana marljivo uvježbavali u prostoru PŠ Rakitje, potom je snimljena zajednička fotografija koja će biti objedinjena u kolaž fotografija diljem Hrvatske.

Slavlje se nastavilo u disco programu za mlade što se pokazalo potreba i interes u našem Gradu, bez obzira što je program bio u radnom danu to nije omelo mlade da plešu do kasnih sati jer sutradan nije bilo škole, pa još i praznik rada i evo prilike za ples do zore. Publika je mogla čuti i razne poruke vezane uz ples, a među njima i službenu hrvatsku poruku za Svjetski dan plesa 2014.

Riječ je o poruci Edine Pličanić, prvakinje baleta HNK u Zagrebu koja glasi: „”Zatvorite oči, duboko udahnite, izdahnite, osjetite svoj puls, njegov ritam, osjetite živu struju svoga tijela… cijeli univerzum pleše u vama. Otvorite oči, pogledajte, sve oko vas pleše, drveće na vjetru, oblaci sa suncem, zvijezde, mjesec, sva živa bića… cijeli univerzum pleše. Vi plešete. Sve je u svemu, ples je u svemu. Plešite, plešite i smiješite se.”

Program je vodila Ivana Bundavica, a za odabir glazbe i mix pultom zadužen zasluge su pripale Dj Kikiju. BC zahvaljuje glavnom pokrovitelju manifestacije Gradu Sveta Nedelja koji je financijski pomogao da se za sve sudionike manifestacije nabave prigodne majice, kao i O.Š. Sveta Nedelja na suradnji, te medijskim pokroviteljima manifestacije Svetonedeljskom listu, Svetonedeljskoj panorami i Radiju Svn.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite