Održan svečani prijem Svetonedeljskih vatrogasaca!

Dana 05. svibnja 2014. godine s početkom u 17,00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Svete Nedelje gradonačelnik je svečano primio Svetonedeljske vatrogasce povodom Dana svetog Florijana (Međunarodni dan vatrogasaca). Ispred Vatrogasne zajednice Grada Svete Nedelje prisutni su bili predsjednik iste Mario Švigir, kao i zapovjednik Nevenko Čižmešija. Također je bilo prisutno po nekoliko članova ispred svakog Dobrovoljnog vatrogasnog društva (Sveta Nedelja, Strmec, Rakitje i Kerestinec). Vatrogasce su primili gradonačelnik Grada Svete Nedelje Drago Prahin, u pratnji zamjenika Damira Halužana, te predsjednika Gradskog vijeća, Dragutina Vinovrški – Penteka.

Na svečanom prijemu gradonačelnik je uručio i priznanje za Vatrogasca godine, odnosno za 2013. godinu. Vatrogasac godine u Svetoj Nedelji je Zvonimir Mikin, koji je sudjelovao na najvećem broju intervencija u Vatrogasnoj zajednici u prošloj godini. Gradonačelnik je tom prigodom vatrogascima čestitao blagdan svetog Florijana, zaštitnika vatrogasaca, istaknuvši kako smatra da vatrogasci obavljaju odličan posao, uz veliku hrabrost i predanost, te dodao kako je zadatak gradske uprave omogućiti vatrogascima što lakši i jednostavniji posao, pa u tu svrhu ide i nabava opreme, dok se od njih očekuje da uvijek budu spremni. Također je istaknuo kako smatra da su svetonedeljski vatrogasci među najboljima u županiji, što su pokazali na svim intervencijama, a za budućnost im poželio što manje intervencija.

U ime okupljenih članova Vatrogasne zajednice i svih naših DVD-a zahvalio je predsjednik Vatrogasne zajednice Mario Švigir, rekavši da vatrogasci rade po principu dobrog gospodara i paze kako se troše sredstva. Pohvalio je i odličan posao naših vatrogasaca na intervenciji požara u CIOS-u, kada su se dečki suočili s kvarom pume, te su istu u hodu i na licu mjesta popravili kako bi mogli nastaviti gasiti požar. Jednostavno i bez odustajanja.

Zapovjednik svetonedeljskog VZG-a, Nevenko Čižmešija, pozvao je sve da vide njihov rad na Županijskoj vatrogasnoj vježbi, koja se ove godine održava u Svetoj Nedelji , 31. svibnja u Poslovnom parku Zagreb.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite