Obilježena 20. obljetnica Dječjeg vrtića „Slavuj“!

Dana 16. svibnja 2014. godine s početkom u 10,00 sati u strmečkom objektu Dječjeg vrtića „Slavuj” uz bogati program obilježena je 20. obljetnica navedenog vrtića. Uz ravnateljicu vrtića, Gordanu Supanc, mnoge djelatnike i suradnike, uzvanike i goste, ispred Grada Svete Nedelje svečanom obilježavanju obljetnice nazočili su zamjenici gradonačelnika, Damir Halužan i Ivica Pavlić, te pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Grada Svete Nedelje, Biserka Delač.

Dječji vrtić „Slavuj” nastao je krajem 1994. godine izdvajanjem područnih objekata Strmec i Rakitje od samoborskog DV „Grigor Vitez”. Tada je brojao 6 odgojnih skupina, 3 u objektu u Strmcu, te 3 u objektu u Rakitju, sa 180-ero upisane djece i 21 djelatnikom. 1997. godine vrtić je proširen za još jednu skupinu u objektu u Rakitju, te uz zaposlenje još jednog djelatnika broj upisane djece prelazi 200. 2002. godine otvoren je objekt u Strmcu sa 3 odgojne skupine, 8 djelatnika i otprilike 90-ero novoupisane djece. 2007. otvoren je novi objekt u Strmcu, koji se proširio za 4 odgojne skupine. Danas DV „Salvuj” broji 15 odgojnih skupina sa otprilike 425-ero upisane i 51-nog djelatnika.

“U ovih 20 godina iz DV „Slavuj” izašlo je 20 generacija djece. Prve naše generacije već su odrasli ljudi, neki od njih su i sami već roditelji i u naš vrtić dovode svoju djecu. Upravo zbog te naše, prošle, sadašnje i buduće djece mi smo danas ovdje, jer da nema djece ne bi bilo ni vrtića” istaknula je nova ravnateljica DV „Slavuj”, Gordana Supanc.

Svim prisutnima obratio se i zamjenik gradonačelnika Damir Halužan, pritom pohvalivši sve djelatnike na njihovom trudu i zalaganju, te čestitao od srca 20. obljetnicu djelovanja. „Grad Sveta Nedelja i dalje će nastaviti s ulaganjem u DV „Slavuj”, kao i u njegove sve objekte. Također će se nastaviti s ulaganjima za podizanje standarda za našu djecu, a samim time pred novu ravnateljicu postavljen je izazov povećanja razine usluge prativši sve standarde za odgoj djece”, istaknuo je zamjenik gradonačelnika, Damir Halužan.

Polaznici DV-a „Slavuj” iz svih objekata pripremili su raznolik sadržaj, te predstavili svoje zanimljive programe koje provode unutar vrtića. Tako su predstavljeni programi vezani uz sport (Ritmika, Sportska udruga „Slavuji”, Športići), ekološki programi (Eko-škole, Eko patrole), programi učenja stranog jezika (u suradnji sa školom stranih jezika Littera), te mnogobrojne pjevne, plesne i recitacijske izvedbe.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite