Važna obavijest vezana uz prikupljanje pomoći za žrtve poplava u Slavoniji!

Obavještavamo vas da će se akcija prikupljanja pomoći za žrtve poplava u Slavoniji nastaviti još danas tijekom dana u Društvenom domu Strmec. U 16,00 sati predviđeno je punjenje kamiona koji direktno kreće za Slavoniju sutra ujutro. Pozivamo sve koji su u mogućnosti da pripomognu našim vatrogascima i volonterima pri sortiranju pristigle pomoći koja će se danas do 16,00 sati obavljati u Društveno domu Strmec.

Također vas obavještavamo da će se pomoć nastaviti prikupljati i iduća tri dana (21.05.2014. – 23.05.2014.) u Društvenom domu Mala Gorica, te u prostorijama Mjesnog odbora Kerestinec – Kalinovica – Žitarka (Rimski trg 4, Kerestinec).

Prostorije MO Kererestinec – Kalinovica – Žitaraka predstavljaju novo centralno sabirno mjesto nakon što se sabirno mjesto, koje je trenutno u Strmcu, isprazni. Utovar još jednog kamiona predviđene je za petak, 23.05.2014. ispred prostorija navedenog Mjesnog odbora.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite