Obavijest o spremnicima za metalnu ambalažu!

Poštovani,

Obavještavamo Vas da od danas na svim zelenim otocima na području Grada Sveta Nedelja postoji mogućnost odlaganja metalne (MET) ambalaže.

U postavljene spremnike MOŽETE odložiti limenke, konzerve, metalne poklopce i čepove.

U navedene spremnike NIJE DOPUŠTENO bacati limenke s ostacima boja, lakova, ulja i kemikalija, te metalnu ambalažu koja je sadržavala zapaljive tekućine (dezodoransi i drugi sprejevi).

Metalnu ambalažu koju nije dozvoljeno odlagati u navedene spremnike na zelenim otocima možete predati u RECIKLAŽNO DVORIŠTE, Ul. Dr. Franje Tuđmana 8, radnim danom od 8 do 20 sata te subotom od 8 do 16 sati.

Jeste li znali !!!
Poželjno je izbjegavati kupovinu napitaka u limenkama, jer se za isti volumen pića, za izradu aluminijske limenke, utroši čak 20 puta više energije nego za izradu povratne staklene boce.
Recikliranjem 1 tone aluminijskih limenki uštedi se 5 tona boksita i utroši 20 puta manje energije!
Za proizvodnju 1 tone sirovog aluminija utroši se čak 600.000 litra vode i 15.000 kWh električne energije!

A sada ste vi na redu !!!
Upamtite da odvojenim prikupljanjem korisnog otpada možete pridonijeti jako puno za zaštitu okoliša i prirode!
Upravo Vi možete postati dobar primjer svojim sugrađanima!
Potaknite na razmišljanje o otpadu i druge ljude u Vašoj blizini!
Zajedno možemo postići puno u očuvanju naše planete Zemlje zato nam je važno da sudjelujete!

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite