3. susret klapa “Klape u Svetoj Nedelji”!

U subotu, 31. svibnja 2014. godine u 20.00 sati u dvorcu Erdödy u Kerestincu održat će se treći po redu a cappella klapski susret pod nazivom „Klape u Svetoj Nedelji” u sklopu programa „Svetonedeljskog kulturnog ljeta 2014.”

Nastupit će sljedeće klape:

Nostalgija (m) – Zagreb

Grdelin (m) – Zagreb

Kampanel (m) – Zagreb

Karmel (ž) -Turanj ( Biograd na Moru )

Lipa (ž) – Litija (Slovenija)

Zrinski (m) – Vrbovec

Poj (m) – Samobor

Barun (mj) – Sveta Nedelja

Radi se o pažljivo odabranim i kvalitetnim klapama, a šarolikost gradova iz kojih dolaze daje koncertu posebnu notu.

Organizator klapskog susreta je svetonedeljska klapa Barun pod pokroviteljstvom Grada Svete Nedelje, Turističke zajednice grada Svete Nedelje i Zagrebačke županije.

Detaljnije informacije moguće je pronaći na web stranici organizatora www.klapa-barun.hr

Ulaz na koncert je slobodan!

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite