Sveta Nedelja na proslavi Dana grada Bakra!

Dana 11. srpnja 2014. godine s početkom u 19,00 sati u upravnoj zgradi Industrijske zone Bakar d.o.o. na Kukuljanovu održana je svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Bakra. Uz domaće uzvanike odnosno bakarskih vijećnika, tamošnjih predstavnika kulturnih, prosvjetnih i državnih organizacija i udruga, sjednici su prisustvovali i mnogi gradonačelnici i načelnici susjednih općina i gradova, ali i neki udaljeniji gosti – poput saborskog zastupnika Josipa Borića, načelnika Općine Brinje, Zlatka Fumića i Općine Klinča sela Miljenka Vučkovića. Istoj su nazočili i predstavnici Grada Svete Nedelje na čelu s gradonačelnikom Dragom Prahinom, a u pratnji zamjenika gradonačelnika Damira Halužana, predsjednika Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje, Dragutina Vinovrški Penteka, pročelnice Jedinstvenog upravnog odjela Grada, Biserke Delač i ostalih službenika Grada Svete Nedelje. Tom prigodom gradonačelnik Prahin, čestitao je svim građankama i građanima Grada Bakra njihov Dan Grada, a uz tople riječi hvale, predao je prigodan poklon gradonačelniku Grada Bakra, Tomislavu Klariću i predsjedniku Gradskoga vijeća, Milanu Rončeviću.

Sveta Nedelja sudjelovala je i u subotnjoj proslavi Dana grada Bakra, kada je Kuburaško društvo Gromovnik – Svetonedeljska garda sudjelovala u svečanom mimohodu povijesnih postrojbi Hrvatske vojske, kao i u rekonstrukciji povijesne Pomorske bitke.

Grad Bakar prvi je grad prijatelj našega grada, s obzirom da je na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje, održanoj 13.06.2014. godine u Strmcu, potpisana Povelja o prijateljstvu. Potpisivanjem Povelje o prijateljstvu i suradnji Grada Bakra i Grada Svete Nedelje definirana je suradnja ovih dvaju gradova na svim poljima, a posebno poduzetništvu, turizmu, kulturi, obrazovanju i sportu. Povelju su potpisali gradonačelnici dvaju gradova koji su u hrvatskom vrhu po razvijenosti, Tomislav Klarić i Drago Prahin.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite