Gradonačelnik svečano primio Veleposlanika Republike Indonezije!

Dana 16. srpnja 2014. godine s početkom u 13,00 sati u Gradskoj upravi gradonačelnik Grada Svete Nedelje, Drago Prahin, u pratnji zamjenika gradonačelnika Damira Halužana svečano je primio Veleposlanika Republike Indonezije, gosp. Agusa Sadjanu, u pratnji gđe. Eke Wiediyantiningsih, druge tajnice i gosp. Sandria Ghifaria, trećeg tajnika.

Razlog posjeta Veleposlanika Republike Indonezije bio je obilazak svetonedeljskih poduzetničkih zona, odnosno tri tvrtke. Tako su na početku obilaska posjetili tvrtku Genera d.d., jedinstvenu tvrtku koja na jednoj proizvodnoj lokaciji objedinjuje različita poslovanja (veterina, humani lijekovi i zaštita bilja) koja su usmjerena na očuvanje zdravlja ljudi, životinja i okoliša.

Veleposlanik i gradonačelnik u pratnji suradnika obišli su i Telegru d.o.o., čija je glavna misija razvoj i proizvodnja high-tech sustava u području prometa, te nadzor i upravljanje istim. Implementacijom takvih proizvoda, odnosno prometne signalizacije, povećava sigurnost sudionika u prometu, te poboljšava iskoristivost cestovne infrastrukture, a proširena je na pružanje potpune ITS platforme za sve cestovne infrastrukture.

Posljednja tvrtka koju su posjetili bila je tvrtka Medical Intertrade d.o.o. Tvrtka je registrirana za vanjsku trgovinu neprehrambenim proizvodima te njihovu veleprodaju i maloprodaju, a osnovna joj je djelatnost promet lijekovima, medicinskim proizvodima i opremom, za što je ovlaštena rješenjem Agencije za lijekove i medicinske proizvode.

Po završetku službenog obilaska druženje Veleposlanika Republike Indonezije, gosp. Agusa Sadjane i gradonačelnika Grada Svete Nedelje, gosp. Drage Prahina u pratnji njihovih suradnika, nastavljeno je u neformalnom tonu

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite