Danas svoja vrata otvara kamp “Zagreb” na jezeru Rakitje!

U Svetoj Nedelji, na jezeru Rakitje, 18. srpnja 2014. godine otvara se Kamp Zagreb sa 4 zvjezdice. Ujedno je i prvi autokamp visoke kategorije (4*) u okolici Zagreba te jedan od malobrojnih auto kampova visoke kategorije na području kontinentalne Hrvatske.

Kamp se prostire na 10.000 m2 i ima 50 parcela za kampere i kamp kućice s interesantnim kružnim razmještajem.

Uz parcele za kampiranje, gostima se nudi smještaj u 4 bungalova za 2 do 4 osobe. Svi su bungalovi moderno uređeni s naglaskom na drvu i drugim prirodnim materijalima. Staze, putevi i oznake parcela izrađeni su od drvenih oblutaka bagrema.

Kamp je namjenjen kampistima iz drugih zemalja koji prolaze kroz Zagreb na putu do mora i žele razgledati sve popularniju metropolu te okolicu Zagreba.

Ugostiteljska i wellness ponuda kampa bit će namijenjena svim gostima, te zahvaljujući tome planira raditi čitavu godinu.

U najvećem objektu kampa smješteni su vinski podrum s lounge barom, pizzeria „Jezero” i mini wellness, a svaka etaža ima otvoreni pogled na jezero. U moderno i originalno koncipiranom vinskom podrumu sa šankom-akvarijem od jeseni nudit će se vino iz domaće proizvodnje.

Na najvišem katu objekta i s najljepšim pogledom na jezero nalazi se wellness s vodenim krevetom, finskom saunom, masažnom kadom i travnatim sunčalištem.

Kamp je također “pet-friendly”, stoga su i kućni ljubimci dobrodošli, a na raspolaganju im je i posebna kupaona.

Kamp je već certificiran za 2014. godinu od strane ACSI-a i ADAC-a, jedini u Hrvatskoj uvršten je u bazu GLAMCAMPINGA, te u relevantne slovenske, talijanske, nizozemske i američke baze kampova.

Za realizaciju ovog projekta zaslužan je zagrebački poduzetnik Krešimir Dubrović. Od ideje do otvorenja kampa prošlo je 5 godina. Kamp je izgrađen vlastitim sredstvima i kreditom HBOR-a , a dobivene su i potpore Minstarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice, te Grada Svete Nedelje koji je potpomogao u izvedbi komunalne infrastrukture do objekta.

Cjelokupna investicija vrijedna je 1,1 milijun eura.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite