Radionice za roditelje “Rastimo zajedno” dječjeg vrtića Slavuj!

P O Z I V R O D I T E L J I M A

DJEČJI VRTIĆ „SLAVUJ”

PROGRAM RADIONICA ZA RODITELJE

“RASTIMO ZAJEDNO”

Pozivamo roditelje djece u dobi od 1. do 4. godine da se uključe u program Radionica za roditelje “Rastimo zajedno”.

Program radionica za roditelje «Rastimo zajedno» provodi se u našem vrtiću od 2010. godine kada su voditeljice programa završile edukaciju.

Do danas su održana 4 ciklusa radionica koje su ukupno pohađala 34 roditelja djece u dobi od 1. do 4. godine.

Cjelina programa podijeljena je na 11 radionica koje će se održavati jedanput tjedno u trajanju od 2 sata u našem objektu u Strmcu u periodu od rujna do prosinca 2014. godine.

Radionice su nastale kao dio Programa za rani razvoj djece i poticajno roditeljstvo (“Prve 3 su najvažnije!”) Ureda UNICEF-a u Hrvatskoj, unutar Projekta za podršku roditeljstvu u zajednici.

Svrha Radionica za roditelje “Rastimo zajedno” je omogućiti protok informacija, znanja, vještina i podrške koji roditeljima koriste u ispunjavanju njihovih roditeljskih odgovornosti te promiču rast i razvoj i roditelja i djeteta.

Glavni cilj Radionica je stvoriti poticajno i osnažujuće okruženje u kojem roditelji s voditeljima radionica i s drugim roditeljima razmjenjuju ideje o načinima na koje žive svoje roditeljstvo, upoznaju bolje sebe kao roditelja, načine na koje se odnose prema svojem djetetu te druge moguće načine. Također se upoznaju s teorijskim/znanstvenim pogledima na pozitivnu interakciju roditelja i djeteta te na roditeljstvo koje je na dobrobit djeteta (i roditelja).

Teme radionica:

1. Roditelji 21. stoljeća

2. Četiri stupa roditeljstva

3. Roditeljski ciljevi i psihološke potrebe djeteta

4. Sva naša djeca i kako ih volimo

5. Slušanje – važna vještina roditeljstva

6. Kako dijete uči o svijetu oko sebe

7. Granice: zašto i kako?

8. Kreiramo i biramo rješenja

9. Roditeljske odgovornosti i još neka pitanja

10. Biti roditelj: utjecaji i izbori

11. Završetak i novi početak

Radionice su b e s p l a t n e!

Što su rekli roditelji o Programu:

Smirenija sam, strpljivija te bolje razumijem neka djetetova ponašanja.

Naučila sam slušati, stvarno slušati dijete.

Puno kvalitetnije provodim vrijeme s djetetom.

Očekivala sam i saznala mnoge odgovore na moja pitanja.

Postala sam strpljivija, dosljednija, puno se više kontroliram. Više razgovaram s djetetom

Molimo zainteresirane roditelje da se jave pedagoginji Dječjeg vrtića “Slavuj” Biljani Komlinović na tel. 3384 722 najkasnije do

10. 9. 2014. godine.

Rast ćemo zajedno s našom djecom!

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite