Obavijest o programu predškole Dječjeg vrtića “Slavuj”!

Sukladno Odluci Upravnog vijeća o upisu djece u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2014./2015. Dječji vrtić „Slavuj” objavljuje natječaj za upis djece u

PROGRAM PREDŠKOLE

U pedagoškoj godini 2014./2015. u program predškole upisuju se djeca rođena 2008. g. i do 31.03.2009.g. koja nisu uključena u redoviti program predškolskog odgoja (jednu godinu prije polaska u školu) te djeca s teškoćama u razvoju (dvije godine prije polaska u osnovnu školu).

Za upis djeteta u program predškole roditelj ili skrbnik predaje sljedeću dokumentaciju:

popunjeni zahtjev za upis djeteta u predškolu (dostupan u upravi vrtića ili na web stranici vrtića www.dvslavuj.hr)

izvadak iz matice rođenih djeteta

potvrdu nadležnog liječnika o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu

Dokumentacija za upis djeteta u program predškole podnosi se osobno u upravi Dječjeg vrtića „Slavuj”, Obrtnička 13, Strmec u periodu od

01.09. – 12.09. 2014.godine.

Prije uključivanja djeteta u program predškole roditelj je obvezan potpisati s Dječjim vrtićem ugovor o ostvarivanju programa.

RODITELJSKI SASTANAK ZA RODITELJE POLAZNIKA ODRŽAT ĆE SE:

25.09.2014. GODINE U 16.00 SATI U OBJEKTU U STRMCU

(Obrtnička 13)

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE MOŽETE NAZVATI DJEČJI VRTIĆ

NA BROJ TELEFONA 3384-722.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite