Obilježen prvi dan škole!

Jutros je na prodručju Grada Svete Nedelje obilježen prvi dan škole, odnosno početak nastavne godine. Tom su prigodom gradonačelnik Grada Svete Nedelje, Drago Prahin, te njegovi zamjenici Damir Halužan i Ivica Pavlić, obišli svih 5 škola na području Grada Svete Nedelje kako bi prvašićima zaželili mnogo usphjeha u daljnjem radu.

Najviše prvašića ove školske godine krenulo je u Područnu školu Rakitje, gdje je u tri radzredna odjeljenja upisano čak 64 prvašića. U matičnoj školi OŠ Sveta Nedelja, upisano je 43 prvašića u dva razredna odjeljenja, dok je u Podrčnoj školi Strmec upisano 56 prvašića u isto dva razredna odjeljenja. U Područnoj školi Kerestinec upisano je jedno razredno odjeljenje sa 28 prvašića, kao i u Područnoj školi Rakov Potok gdje je upisano 6 prvašića. Tako je ove godine u škole na području Grada Svete Nedelje upisano 197 učenika prvih razreda.

Gradonačelnik Drago Prahin i njegovi zamjenici tom su prigodom čestitali svim prvašićima, zaželjeli im mnogo uspjeha u daljnjem školovanju, te im uručili prigodne poklone, pisanke A, kao i mnoštvo slatkiša, kako bi im ovaj, za njih iznimno važan događaj, učinili još malo slađim i ljepšim.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite