Raspisan Natječaj za dodjelu stipendija za školsku/akademsku godinu 2014./2015.!

Dana 10. rujna 2014. godine, gradonačelnik Grada Svete Nedelje, Drago Prahin, donio je odluku o raspisivanju Natječaja za dodjelu tri vrste stipendija za školsku/akademsku godinu 2014./2015. i to:

I.) 10 stipendija za učenike deficitarnih zanimanja

II.) 20 stipendija za studente koji moraju udovoljavati kriteriju socijalnog statusa i uspjeha u školovanju kako slijedi:

4 stipendije za I. godinu studija

4 stipendije za II. godinu studija

4 stipendije za III. godinu studija

4 stipendije za IV. godinu studija

4 stipendije za V. godinu studija i apsolvente

III.) 5 stipendija za studente koji moraju udovoljiti samo kriteriju uspjeha u školovanju

Najveća novost ovogodišnjih 35 stipendija jest da su one veće u odnosu na prethodne godine. Tako studentske stipendije za akademsku godinu 2014./2015. iznose 900,00 kuna mjesečno, dok učeničke stipendije za školsku godinu 2014./2015. iznose 600,00 kuna mjesečno. Stipendije se dodjeljuju za razdoblje od 01.11.2014. do 31.10.2015. godine. Natječaj traje do 15.10.2014. godine.

Tekst Natječaja za stipendije, kao i Prijavnice za stipendiju, mogu se pronaći i preuzeti na službenim Internet stranicama Grada Svete Nedelje (www.grad-svetanedelja.hr ) – rubrika Natječaji / Stipendije ili u zgradi Gradske uprave, Trg Ante Starčevića 5, Sveta Nedelja.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite