Upisis u predškolu – DV Slavuj

UPISI U PREDŠKOLU

Temeljem odluke Upravnog vijeća Dječjeg vrtića „Slavuj” pozivamo roditelje djece školskih obveznika koji nisu uključeni u redoviti program na upis u program predškole.

DJEČJI VRTIĆ “SLAVUJ”
Obrtnička 13
10 434 STRMEC

Urudžbeni broj: 238/27-72-15-548

Na temelju čl. 1.a Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/1997, 107/2007, 94/2013) i čl. 6. Pravilnika o upisu djece i o mjerilima upisa u Dječji vrtić «Slavuj» od 25. travnja 2014. godine, Upravno vijeće Dječjeg vrtića «Slavuj», Obrtnička 13, Strmec, u vijeću sastavljenom od članova: predsjednik vijeća Ervin Škacan, prof., Danijela Golubić, Željko Šimec, Natalija Špehar i Ivana Juričić donosi sljedeću

ODLUKU
o upisu djece u programe
predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2015/2016.

II. PROGRAM PREDŠKOLE

U pedagoškoj godini 2015./2016. u program predškole upisuju se djeca rođena 2009. g. i do 31.03.2010.g. koja nisu uključena u redoviti program predškolskog odgoja (jednu godinu prije polaska u školu) te djeca s teškoćama u razvoju (dvije godine prije polaska u osnovnu školu).

Za upis djeteta u program predškole roditelj ili skrbnik predaje sljedeću dokumentaciju:
• popunjeni Obrazac zahtjeva za upis djeteta u predškolu (u nastavku teksta: Obrazac za predškolu)
• izvadak iz matične knjige rođenih za polaznika
• potvrdu nadležnog liječnika o obavljenom sistematskom pregledu djeteta.

Dokumentacija za upis djeteta u program predškole podnosi se osobno u upravi Dječjeg vrtića „Slavuj”, Obrtnička 13, Strmec u periodu od 31.08. – 11.09.2015. godine.

Prije uključivanja djeteta u program predškole roditelj je obvezan potpisati s Dječjim vrtićem ugovor o ostvarivanju programa.

Strmec, 07.04.2015. godine

Upravno vijeće
Dječjeg vrtića „Slavuj”

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite