Obilježavanje Svjetskog dana srca u Svetoj Nedelji!

Poštovani,

Pozivamo Vas da se pridružite svjetskom pokretu za bolje zdravlje srca gdje god živiš, radiš i igraš se!

Srčano žilne bolesti imaju veliki utjecaj na sveukupno obolijevanje i smrtnost pučanstva u suvremenom svijetu u kojemu gotovo svaka druga osoba umre od ove bolesti.

Glavna svrha obilježavanja Svjetskoga dana srca je ne samo upozoravanje cjelokupne javnosti na to veliko breme nego i educiranje o mogućnostima njihovog sprječavanja.

Svaki pojedinac ima pravo na mogućnost izbora u svom okruženju, s ciljem očuvanja zdravlja srca, bez obzira gdje živi, radi ili se igra. Svi smo dužni poduzeti aktivnosti kako bismo omogućili da taj odabir bude pravilan za zdravlje srca.

Stoga Vas pozivamo da nam se pridružite dana 30. 09.2014. u_12,00__sati u prostorijama _Stare pošte (Stlinovićeva 7, 10 431 Sveta Nedelja).

Djelatnici Zavoda za javno zdravstvo održat će edukativna predavanja na temu: Debljina-epidemija suvremenog društva, Pušenje, Šećerna bolest, a poslije predavanja bit će organizirano mjerenje krvnoga tlaka, glukoze u krvi, te indeksa tjelesne mase.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite