Obavijest HEP-a – za stanovnike naselja Strmec i Orešje!

Zbog radova na elektroenergetskom postrojenju dana 22.09.2014 u vremenu od 07,30 – 16,00 sati, bez električne energije biti će potrošači u Strmcu:

V.Nazora 1 – 4 i

I.B.Mažuranić

Školska

A.Starčevića

I.Gundulića

A.Mihanovića

N.Tesle

Samoborska

Pružna 1 – 7 i 2 – 16

Selska

I.Filipovića

Harambašićeva

Istarska

Stara Cesta

Zagorska

T.Ujevića

Kipišće

Hrvatskih Branitelja 1 – 25 i 2 – 34

J.Kozarca

Kralja Tomislava

A.Šenoe

Gortanova

Dubravica

M.Gupca

Obrtnička

Zlodijeva

Vrbovečka

Galici

V.Majera

Lj.Gaja

Zagrebačka

Dalmatinska

Slavonska

Nova Cesta

J.Prelca

I.G.Kovačića

Francetičeva

Mlinska

Također zbog radova na elektroenergetskom postrojenju dana 22.09.2014 u vremenu od 07,30-16,00 sati bez električne energije biti će potrošači u Orešju:

M.J.Zagorke

N.Tesle 1a – 9 i 2 – 16

V.Nazora

Trnička 2 – 12 i 15

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite