U Svetoj Nedelji obilježen Svjetski dan srca!

U suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Zagrebačke županije danas je u Svetoj Nedelji obilježen Svjetski dan srca koji se inače obilježava 29. rujna.

Tim povodom djelatnici Zavoda za javno zdravstvo održali su edukativna predavanja na temu: Debljina – epidemija suvremenog društva, Pušenje, te Šećerna bolest. Po okončanju predavanja svi zainteresirani mogli su sudjelovati u mjerenju krvnoga tlaka, glukoze u krvi, te indeksa tjelesne mase, koje su također provodili djelatnici Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije.

Srčano žilne bolesti imaju veliki utjecaj na sveukupno obolijevanje i smrtnost pučanstva u suvremenom svijetu u kojemu gotovo svaka druga osoba umre od ove bolesti.

Glavna svrha obilježavanja Svjetskoga dana srca je ne samo upozoravanje cjelokupne javnosti na to veliko breme nego i educiranje o mogućnostima njihovog sprječavanja.

Svaki pojedinac ima pravo na mogućnost izbora u svom okruženju, s ciljem očuvanja zdravlja srca, bez obzira gdje živi, radi ili se igra. Svi smo dužni poduzeti aktivnosti kako bismo omogućili da taj odabir bude pravilan za zdravlje srca.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite