Obavijest o otvaranju i ocjenjivanju prijava za provedbu projekta „Poticanje povećanja energetske učinkovitosti u zgradarstvu kod fizičkih osoba“!

Sukladno Pravilniku za provedbu projekta Poticanje energetske učinkovitosti u zgradarstvu kod fizičkih osoba (Klasa: 310-02/14-01/01, Ur.broj:238-12-02/1-14-17) djelatnici Regionalne razvojne agencije Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA) otvorili su i ocijenili pristigle prijave na Javni natječaj za prikupljanje ponuda fizičkih osoba za neposredno subvencioniranje projekta „Poticanje povećanja energetske učinkovitosti u zgradarstvu kod fizičkih osoba” u Gradu Sveta Nedjelja.

REGEA je od Grada Svete Nedelje preuzela sve pristigle prijave i popis na kojem je evidentirano ukupno 51 (slovima: pedesetjedna) prijava. U postupak otvaranja i ocjenjivanja prijava naknadno su uvrštene još 3 (slovima: tri) prijave pristigle na Javni natječaj za prikupljanje ponuda fizičkih osoba za neposredno subvencioniranje projekta Poticanje korištenja obnovljivih izvora energije kod fizičkih osoba. Navedene 3 prijave pristigle su u propisanom roku no bile su poslane s krivom naznakom na kuverti. Pogreška se je uočila pregledavanjem prijavnog obrasca.

Zapisnik o otvaranju i ocjenjivanju prijava možete preuzeti u nastavku ove obavijesti.

Dokumenti za preuzimanje:

1.ZAPISNIK O OTVARANJU I OCJENJIVANJU PRIJAVA

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite