Brončana povelja za Udrugu Dragi naš kaj!

U Zagrebu je jučer održana dodjela nagrada Suncokret ruralnog turizma Hrvatska 2014. Na dodjeli okupili su se predstavnici obiteljskih gospodarstava i ruralno turističkih projekata te predstavnici hrvatskih županija koje su nominirali svoje lokalne projekte za ovu nagradu.

Ocjenjivačka komisija sastavljena od stručnjaka u području turizma pregledala je i kroz dva kruga ocijenila pristigle prijave te izabrala tri najbolje u svakoj od sljedećih kategorija: turistička seljačka gospodarstva, poduzetnici u ruralnom turizmu, ruralno-turistički projekti, ruralno-turističke manifestacije te tradicijska ruralna gastronomija. Uz to, Ocjenjivačka komisija dodijelila je i posebne nagrade pojedinim projektima.

Po prvi puta jedna je od nagrada stigla i u Svetu Nedelju. Članovi udruge Dragi naš kaj jučer su primili vrijedno priznanje u kategoriji ruralno turističke manifestacije, uručena im je brončana povelja za gastro-etno glazbeni festival Dragi naš kaj, koje je jedna od prepoznatljivih manifestacija Svete Nedelje.

Nastavljajući podizati kvalitetu komunikacije o ruralnom turizmu, ovim natječajem i nagradama, poseban je naglasak stavljen na još intenzivniju promociju bogatstva i potencijala ruralnog turizma u Hrvatskoj, koji je jedan od ključnih čimbenika prepoznatljivosti Hrvatske u svijetu.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite