Održano Fotooko 2014.!

Treće “FotoOko 2014.”, održano je protekle subote na nekoliko lokacija u Svetoj Nedelji, te ja završio na skeli Medsavama. Različite teme za fotografiranje, a i bogat fond nagrada privukao je rekordan broj fotografa.

Službeno otvorenje trećeg Dana fotografije u Svetoj Nedelji označeno je u novootvorenom kampu Zagreb, na obalama jezera Rakitje, te je cijela manifestacija protekla uz vodu. Druženje i fotkanje je kasnije nastavljeno na jezeru Orešje, gdje je bila predstavljena izložba pobjedničkih fotografija s prošlogodišnjih FotoOka. Predavanja i radionice iskusnih i priznatih fotografa, Marka Vrdoljaka, Roberta Pavića, Gorana Matoševića, Miroslava Rubića, privukli su brojne zaljubljenike u fotografiju, koji su imali prilike saznati sve o crno-bijeloj fotografiji, dugoj ekspoziciji, reporterskim i pejzažim fotografijama. Čovjek Vatra kao i svetonedeljski vatrogasci privukli su najviše pažnje i izazvali oduševljenje prisutnih. Ovogodišnje FotoOka završilo je na skeli Medsavama, gdje su se slikali kadrovi zalaska sunca u kombinaciji s vatrom. Foto klub Klik i ove se godine pokazao kao odličan organizator jedine fotografske manifestacije u našem gradu.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite