2. međunarodna utakmica u lovu na umjetni mamac (Lure Coursing)!

U nedjelju, 5. listopada 2014. godine u Kerestincu (prostor bivše vojarne) s početkom u 8.00 sati održati će se druga međunarodna utakmica u lovu na umjetni mamac (Lure Coursingu) u organizaciji KLUBA HRTOVA HRVATSKE.

PROGRAM:

8.00- ulazak pasa i veterinarski pregled

9.00- otvorenje i prvi start

12.00-12.30- pauza i trening

13.00- drugi start

15.00- proglašenje pobjednika

Lure Coursing je sasvim novi sport u Hrvatskoj. U ovom sportu hrtovi love umjetni mamac.Mamac od plastičnih traka putuje po livadi i psi trče slobodno, čime se simulira lov koji je njihova prvobitna namjena. Ovaj sport je humana inačica lova i ispit prirođenih osobina.

Suci ocjenjuju rad pasa u timu, agilnost, inteligenciju, brzinu ( koja se ne mjeri i ne pobjeđuje uvijek najbrži pas), želju za lovom i izdržljivost. Stoga se NE MOŽE REĆI DA SE RADI O UTRKAMA, već o ispitu prirođenih osobina.

Za naglasit je da će sudjelovati i vrlo egzotične pasmine Hrtova (Azawak-afrički hrt) koji su izuzetno rijetki, a u Hrvatskoj ih za sada nema.

Organizator: Klub Hrtova Hrvatske

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite