Dječji vrtić „Slavuj“ – domaćin stručnog usavršavanja timova za kvalitetu ustanova ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja!

11.10 2014. godine Dječji vrtić „Slavuj” bit će domaćin stručnog usavršavanja timova za kvalitetu ustanova ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u organizaciji Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje.

Tema seminara je:

Sličice iz samovrednovanja: Novi izazovi u timskome radu i razmjena iskustava ustanova s realizacijom razvojnog plana i procesom samovrednovanja.

Na seminaru će sudjelovati članovi timova za samovrednovanje dječjih vrtića iz Zagrebačke, Sisačko-moslavačke, Karlovače, Ličko-senjske županije i iz Grada Zagreba.

Na seminaru će sudjelovati i članovi Dječjeg vrtića Slavuj za samovrednovanje: Gordana Supanc – ravnateljica, Sara Jager – psihologinja, Andrea Maglić – odgajatelj, Dijana Blažanović – odgajatelj, Ljiljana Udovičić – odgajatelj, 1 član od administrativno-tehničkog osoblja, 1 član iz lokalne zajednice.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite